Pet znakova na koje morate da obratite pažnju: Ako ste na početku zabavljanja ne ignorišite ih

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 16:45 0

Postoje neki signali koji se primete već na početku zabavljanja, na prvim izlascima, pa ako nameravate da ostvarite ozbiljnu vezu, ne treba da ih ignorišete.

Par

Shutterstock

Britanski stručnjak za partnerske odnose, koji je pomogao mnogima da ostvare ljubavni život kakav su oduvek želeli rekao je: „Ovo nikada ne treba da ignorišete kada izlazite sa novim muškarcem“.

Rano otkrivanje tajni

Ako vam odmah otkriva teške situacije iz života zbog kojih ćete ga žaliti, to je loš znak. Džejkob kaže da pojedinci koji su prošli kroz zaista teška vremena vrlo retko to dele sa onima koje su tek upoznali. A kada podele ovu vrstu informacija na početku veze, to rade da bi videli kako ćete reagovati. „Ako dobiju reakciju koju žele, misle da će vama lako manipulisati“, objašnjava on.

zaljubljeni par

Shutterstock

 

Sve najbolje o bivšima

Drugi znak se odnosi na to kako muškarac koji vam se dopada priča o bivšim partnerkama. Loš je znak ako govori samo ružne stvari o njima. "Problematično je ako svoju bivšu nazove ludom, krivi je za sve loše u njihovoj bvezi ili braku ili previše priča o njihovoj vezi kada se prvi put vidite", kaže on.

Neodlučnost

Kada je muškarac neodlučan, vi ćete biti ta koja planira sve sastanke i donosi sve važne odluke u vezi,  jer on ne može ni o čemu da odluči. To će postati problematično vremenom, jer će vas iscrpiti.

Par

Shutterstock

 

Odnos sa prijateljima

Četvrti loš znak je da loše govori o svojim prijateljima. "On je taj koji sam bira da se druži sa tim ljudima. Ako ih govori ružno o njima u 9 od 10 situacija, i sam je takav", kaže stručnjak za veze.

Rastete ili se razdvajate

Broj pet nije nešto što je očigledno, radi se o karakteristikama koje ne pokazuje. „Ako ste otvorenog uma, imate neku ambiciju i počeli ste da izlazite sa muškarcem koji ne deli te kvalitete sa vama, onda nećete funkcionisati dobro kao par. Ili ćete da rastete zajedno ili da se rastanete“, objašnjava on.

 

@najzena.rs Devojke, kako biste reagovale kada bi vam dečko postavio ovo pitanje? 🤔 #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading