Otvorite oči već na prvom dejtu: Stručnjak upozorava na 5 znakova koje ne smete ignorisati, budite oprezni!

Vesti 12.10.2023 17:35 0

Prvi dejt je najteža i najvažnija tačka svakog ljubavnog odnosa...

Sastanak

Shutterstock

Džejkob Lukas, britanski stručnjak za odnose, otkriva nekoliko znakova ranog zabavljanja za koje kaže da ih nikada ne treba ignorisati.

Pomogao milionima


Kaže da je milionima pomogao da ostvare ljubavni život kakav su oduvek želeli, a savete deli na društvenim mrežama.

U nedavnom video snimku izneo je pet stvari koje neki ljudi rade na početku zabavljanja, rekavši da su to znaci upozorenja koje ne treba zanemariti.

 

@jacoblucas101 Have you dated someone like this before? 🚩 #datingcoach #dating #datingadvice #relationshipcoach #relationships #relationship #boyfriend ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

 

- Ovo nikada ne treba zanemariti kada izlazite sa novim muškarcem - upozorava Lukas na početku snimka.

Rano otkrivanje tajni

- Prvo će otkriti tajne o svom životu zbog kojih ćete ih rano sažaliti - kaže, objašnjavajući zašto je to loš znak. Džejkob kaže da pojedinci koji su prošli kroz zaista teška vremena vrlo retko ih dele sa onima koje su tek upoznali.

A kada podele ovu vrstu informacija odmah na početku veze, često se vidi kako ćete na njih reagovati.

- Ako dobiju reakciju koju traže, onda će pomisliti da je vama lako manipulisati - objašnjava on.

Sve najbolje o bivšima?

Drugi znak se odnosi na to kako priča o bivšim partnerima, a po njemu je loš znak ako ih kleveta.

Raskid

Shutterstock

 

 

- Problematično je ako svoju bivšu nazove "ludom", krivi je za sve ili previše priča o njihovoj vezi kada te prvi put sretne - kaže on.

Neodlučnost

- Ispod tri je neodlučan. Vi ćete biti ta koja planira sve sastanke i donositi sve velike odluke u vezi jer ta osoba ne može ništa da odluči. To će postati problematično jer će vas iscrpiti - naglašava Jakov.

Odnos sa prijateljima

Četvrti loš znak je da loše govori o svojim prijateljima.

- On je taj koji slobodno odlučuje da se druži sa ovim pojedincima - kaže Džejkob i dodaje da ako ih naziva idiotima, devet puta od 10 i sam je idiot.

Rasteš ili se rastaješ

Broj pet nije nešto što je očigledno, radi se o osobinama koje on ne pokazuje.

- Ako ste otvorenog uma, imate ambiciju i počeli da izlazite sa muškarcem koji ne deli ove kvalitete sa vama, onda nećete raditi kao par. To je zato što ili rastete zajedno ili se rastajete – objasnio je on.

Mnogi su u komentarima podelili svoja iskustva sa ponašanjem pomenutim u videu i složili se sa Džejkobom. „Nemojte ignorisati ove znakove koliko god da vas fizički privlači ta osoba“, „Način na koji se ophode prema drugima dovoljno govori“, neki su od komentara, piše Indeks.hr.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading