Najpoznatija čuvarka plaže i danas pleni atraktivnim izgledom: Udavala se sedam puta, njen ljubavni život je punio stupce svetske štampe

Olja Jelić Vesti 03.07.2023 16:25 0

Ona je žena koja se najviše puta pojavila na naslovnoj strani mesečnih izdanja "Plejboj" magazina

Pamela Anderson

Shutterstock

Pamela Anderson svetsku slavu stekla je u čuvenoj seriji „Čuvari plaže“, u kojoj je glumila od 1992. do 1997. godine. Ova atraktivna plavuša je odmah osvojila publiku. 

 

 

Od trenutka kad se pojavila privlačila je pažnju svojim atraktivnim izgledom. Prvi put je pozirala za naslovnu stranu "Plejboja" u oktobru 1989. Tokom kasnih osamdesetih i devedesetih važila je seks simbol. 

 

 

Javnost je najviše bila zainteresovana za emotivni život popularne glumice, koji je bio buran. Pamela se udavala čak šest puta, a o njenim ljubavnim brodolomima redovno su pisali svetski mediji.

 

 

 

Njena najburnija veza svakako je bila sa njenim prvim suprugom, bubnjarom grupe "Motley Crue", Tomijem Lijem. Venčali su se 1995. godine posle samo 96 sati poznanstva. Umesto prstenja razmenili su tetovaže sa imenima jedno drugog na prstu namenjenom za burme.

Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa i Dilana Džegera. Iako je ljubav bila velika, svađe su bile još veće. Tomi je fiički nasrnuo na Pamelu, dok je držala Dilana, koji je imao svega sedam nedelja. Nekoliko dana kasnije je podnela zahtev za razvod braka. 

Prošle godine Pamela se razvela po sedmi put od Pamela Anderson od telohranitelja Dena Hajursta. 

 

Komentari (0)
Loading