Ubedljivo najslađe bebice na internetu: Maleni zraci sunca obasjali mreže, nemoguće im je odoleti!

Vesti 22.09.2023 12:30 0

Danas vam nije dan? Imamo nešto što će ubedljivo popraviti vaše raspoloženje za tili čas...

Bebe

Printscreen/TikTok/andrea.arzola

Bebe su definitivno najslađa stvorenja na svetu i to svi znaju. Samim pogledom na njihova nasmejana lica, okrugle obraščiće, slatke okice i razdraganu prirodu osećamo da smo i mi deo tog sveta, i samim tim postajemo radosniji i razdraganiji.

Upravo takve su i dve bebe bliznakinje - Džulijet i Džijana koje su postale prave zvezde na TikTok-u. Ako slika govori 1000 reči onda video govori makar još toliko.

Pogledajte samo ove preslatke bebe:

 

 

 

Džulijet i Džijana su identične bliznakinje iz Teksasa koje su postale poznate po svojim ,,GRWM" (snimci u kojima se osoba/e oblače i sprema/ju za izlazak) snimcima koje snima i objavljuje njihova majka Andrea Arzola.

Andrea je 25-o-godišnja samohrana majka, meksičkog porekla i vedre naravi, te nije čudo što su i njene devojčice gotovo uvek vedre i nasmejane. Andrea voli da ih oblači u iste kompletiće i vezuje im kikice, koje zove ,,čongitos" i ukrašava ih mašnicama i šarenim cvetićima. 

 

 

Njihovi pratioci posebno vole kada Andrea devojčice od milošte zove ,,mama", a to raduje i njene klinceze. Uvek se nasmeju kada čuju majčin glas.

Nadamo se da su ova sunašca ulepšala vaš dan!

 

Komentari (0)
Loading