Zar jedna majka ovo da kaže ćerki: Sve se emitovalo na RTS-u, gledaoci ostali u šoku

Slobodanka Ćorić Vesti 18.09.2023 18:20 0

Jedan detalj iz emisije na Javnom servisu razbesnio je tviteraše

svadba

rina

Proteklog petka imali smo prilike da vidimo prvu emisiju nove sezone šoua "Svadba iz mog kraja". U toj epizodi gledaoci su imali prilike da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Mlada je u trenucima snimanja bila u drugom stanju, a mladenci su zaista izgledali srećno i svadba je protekla savršeno. Međutim, jedan detalj iz ove emisije razbesnio je tviteraše.

– RTS emisija "Svadba iz mog kraja", mlada se udaje, ide u kuću kod mladoženje, tamo već žive dve il tri generacije, a majka za RTS pred kćerkom govori: "nemoj sutra da kažeš oću, neću, to je, izabrala si sama, i to je, nema više povratka" - stoji u tvitu jednog tviteraša čiju objavu je videlo više od 40.000 korisnika ove društvene mreže, a više od hiljadu njih je ovu objavu "lajkovalo".

U nastavku ovog tvita usledila je uvreda na račun mladine mame, a sam broj "lajkova" govori u prilog tome da su mnogi podržali ovaj tvit.

 

 

Ipak, treba napomenuti da je mladina mama ovaj komentar svoje kćerki rekla u šaljivom duhu, ali zbog brojnih primera u prošlosti, kada mlade nisu mogle da se vrate u porodični dom i kada su morale da trpe neke neprijatnosti u braku, kod mnogih se zbog ovih njenih reči upalio "alarm", pa su burno reagovali na društvenim mrežama.

Komentari (0)
Loading