Domaćica iz Dubaija postavila mužu ultimatum: Evo šta sve mora da joj kupi ako želi da dobije naslednika

Jelena Vukelić Vesti 13.09.2023 10:28 0

Jedna žena iz Dubaija, koja se na TikToku predstavlja kao "prava supruga iz Dubaija", izazvala je oduševljenje i zaprepašćenje svojih pratilaca objavom zahteva koje ima prema svom suprugu kada ostane u drugom stanju

Domaćica iz Dubaija postavila mužu ultimatum: Evo šta sve mora da joj kupi ako želi da dobije naslednika

Printscreen/Instagram

.Linda Andrade živi u Dubaiju sa svojim bogatim mužem, a putem videa na TikToku, otkrila je neke od zahteva koje je postavila pre braka, uključujući i to da mora imati firmu na svoje ime. Sada je odlučila podeliti svoje želje koje njen suprug mora ispuniti kako bi mu rodila dete.

"Ja sam domaćica i supruga milionera, a evo šta sam sve zahtevala od svog bogatog muža kako bih nosila njegovo dete", rekla je u svom videu. Njeni zahtevi uključuju dijamantske prstenove, zlatne poluge i svakodnevne posete spa centrima.

 

 

Kada zatrudni, Linda želi ogroman dijamantski prsten, pri čemu boja i vrsta prstena zavise od toga da li će roditi devojčicu ili dečka. Plavi kamen ukoliko je dečko, a roze ukoliko je devojčica. Veličina prstena takođe nije stvar na kojoj treba štedeti - dijamanti na njenom prstenu su ogromni.

Osim toga, Linda želi i ružičastu "Hermes Kelly" torbu ako rodi devojčicu, ili plavu "Birkin" torbu ako rodi dečka. Svakodnevna poseta spa centru takođe je neizostavan zahtev.

Jedan od najneobičnijih zahteva je taj što traži zlatnu polugu tešku koliko i novorođena beba!

Njena objava izazvala je različite reakcije na TikToku, a iako je mnogi nazivaju sponzorušom, sa 745.000 vernih pratilaca, Linda se čini neuznemirenom. Ona ostaje dosledna svojim zahtevima, a da li će njen muž milioner ispuniti sve ove zahteve, ostaje da vidimo putem društvenih mreža.

A šta vi kažete na ove zahteve? 

Komentari (0)
Loading