Evo kako da vam prvi dejt ne bude totalni promašaj: Imamo pet saveta kako da i najhladnijeg frajera vrtite oko malog prsta

Jana Milanović Vesti 05.09.2023 14:07 0

Prvi sastanci možda neće uvek proći onako kako smo se nadali, posebno ako ste tu osobu upoznali na društvenim mrežama i koju ranije nikada niste videli.

Saveti za prvi sastanak

Profimedia

Uglavnom imamo poteškoća da pronađemo pravac u kom će ići naš razgovor u toku sastanka. Dok doživljavate uzbuđenja i leptiriće u stomaku, dok vam se diže adrenalin na samu pomisao sastanka, imamo nekoliko predloga za vas da smanjite broj neprijatnih trenutaka i ostavite što bolji utisak.

Neka teče 

Svi smo mi ljudi i mogu nam se desiti sramotne stvari. Može nam viljuška ispasti na pod, može nam se zaglaviti peršun u zubima ili nas konobar neće čuti od gužve i galame. Svi želimo da ostavimo dobar utisak, ali zapamtite niko od nas nije savršen, pa je najbolje da to pustimo, opustimo se i budemo svoji.

Ne zaboravite da se smejete

Takođe, znamo da ćemo se jako zabaviti kada se setimo blamova kada dejt prođe dobro. Zašto se ne smejati sada nečemu čemu ćemo se smejati i kasnije? Ne shvatajte stvari ozbiljno, samo se zabavite.

Hajde da pričamo o manama

Niko od nas nije savršen, ali svako od nas može postati najbolja verzija sebe. Za ovo prvo moramo da odlučimo šta želimo, pa zatim da ne komplikujemo mnogo ova pitanja.

Ne treba da se stidimo!

Ako zateknete da ćaskate o nečemu zbog čega vam je neprijatno ili se stidite, pokušajte da razgovarate o tome umesto da pokušavate to da promenite. Zaključivanje takvog razgovora sa humorom pozitivno će promeniti tok razgovora. 

Saveti za prvi sastanak

Profimedia

 

Ako želite drugi sastanak, recite

Ako želite ponovo da se sastanete sa drugom osobom, nemojte oklevati da to izrazite. Ova ponuda vas neće koštati ništa. 

Komentari (0)
Loading