Pitali smo roditelje u Srbiji gde će letovati sa decom ove godine? Omiljena destinacija će vas iznenaditi

Vesti 31.05.2023 11:07 1

Mnoge porodice već uveliko planiraju letnji odmor, a mi smo pokušali da saznamo koje su to destinacije koje ove godine privlače roditelje sa decom

shutterstock

Shutterstock

Ovo su njihovi odgovori:

Milena (34): Ovde godine, moja porodica i ja smo se odučili za Crnu Goru, Herceg Novi. Jadransko more je najlepše po nama a i mnogo je bliže nego ostale destinacije. Putujemo sa decom kolima i imamo veliku sreću jer oni u putovanju uživaju. 

Marina (48): Odlučili smo se ove godine za Tunis. Naša deca su malo veća. Imaju 14 i 12 godina, a tamo nam je bilo lepo i kad su bili mali. 

Marko (40): Turska definitivno. More korektno, all inclusive usluga. Ispostavilo se da je to najpovoljnija opcija, jer na samoj destinaciji potrošimo veoma malo novca. Nekada smo letovali u apartmanima jer nam je to delovalo povoljno, ali na kraju kad podvučemo crtu vidimo da smo potrošili ogromnu sumu novca. Ovo je idelno za manju decu, jer u hotelima ima dosta sadržaja baš za njih.

Katarina (29): Egipat ili Turska, još uvek nismo odlučili, ali smo bili na obe destinacije i bili smo zadovoljni. Ove godine idemo sa ćerkom koja ima tri godine i bebom od tri meseca, pa očekujemo ozbiljnu žurku. Avionski prevoz nam mnogo više odgovara.

Mirjana (31): Ove godine smo se odlučili za Rodos u Grčkoj. Obožavamo Grčku, a letovali smo i na drugim destinacijama. Ja volim da imam svoju kuhinju i prostor, pa tako već godinama letujemo kod žene koja nam povoljno izdaje veliku kuću u kojoj se osećamo kao da je naša. Ja nikada ne bih to menjala za hotelski smeštaj.

Darko (38): Letujemo poslednjih godina u Hrvatskoj. Volimo Jadransko more, a tamo je čisto. Pored toga ima dosta prirodnog hlada, zelenila i malo privatnih plaža.

Aleksandra (30): Beba ima tri meseca, pa je ove godine izbor definitivno pao na Srbiju. Tara ili Zlatibor definitivno... Ne bih se usudila da putujem sa tako malim detetom daleko.

A koju vi destinaciju birate ovog leta? Pišite nam u komentarima?

Komentari (1)
Loading
Radosavljevic
31.05.2023 17:46

Mi ćemo ovog leta u Poreč. Ipak je Jadran zakon za porodicu...