"Osećam se UŽASNO, trudnoća me je toliko PRORUŽNILA": Kao da nisu ISTE osobe, misli da je OVO glavni krivac za toliku promenu!

Vesti 28.03.2023 19:30 1

U trudnoći ona uopšte nije ličila na sebe

"Osećam se UŽASNO, trudnoća me je toliko PRORUŽNILA": Kao da nisu ISTE osobe, misli da je OVO glavni krivac za toliku promenu!

Printscreen/TikTok

Iako je svim ženama jasno da se telo u trudnoći menja, ali ona manje poznata činjenica, jeste da i lice može da prođe kroz sličnu situaciju!

Taris Vuds (24) je bila pri kraju svog prvog tromesečja kada je primetila da joj se nos počeo menjati. U početku nije mnogo razmišljala o tome, ali kasnije je prestrašilo. 

Printscreen/TikTok

 

 

Kako su nedelje prolazile, buduća mama je videla da i njena koža izgleda drugačije, a jedna obrva kao da je bila istaknutija. Do kraja trudnoće, kako kaže, nije mogla sebe da prepozna kada se pogleda u ogledalo.

 

@tyreecewood1 i have 0 selfies from the last 3 months of my pregnancy. 🤮 #greenscreen #pregnancynose #postnatal ♬ Devil Eyes - There I Ruined It

 

- Promene su učinile da se osećam odvratno. Suočavanje s promenama vašeg tela tokom trudnoće već je teško, ali gledati u ogledalo i ne prepoznati sebe je obeshrabrujuće. Zato nemam ni mnogo slika dok sam bila trudna. Ali u stvarnosti, tekstura moje kože i kose se promenila, jedna od mojih obrva postala je istaknutija, dobila sam na kilaži, a koža mi je takođe postala tamnija - prisetila se.

 

 

Njen partner i članovi porodice nisu primetili promenu u izgledu sve dok se nije porodila.

- Pitala sam svog supruga i članove porodice jesu li primetili razliku i uvek su rekli ne, ili možda malo. Moj suprug je to istakao tek nakon što nam se rodio sin i kada smo gledali slike i bolnice. Tada je shvatio da je moj nos inače puno manji - priča ona. 

- Svaka trudnoća je za sebe. Smatram da je glavni krivac moja genetika, ali se nadam da će sa sledećom stvar biti drastično bolja. 

Video koji prikazuje kolekciju slika pre i tokom njene trudnoće – imao je više od 15 miliona pregleda. Ostavio je korisnike u neverici, a mnogi su komentirali da su fotografije dve različite žene

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Pera Pisar
29.03.2023 14:32

nestali joj filteri sa instagrama...