Ovo su ČETIRI poze sa kojima je VRHUNAC zagarantovan: Priuštite nezaboravnu AKCIJU vama i partneru!

Vesti 28.02.2023 22:30 0

Uz ove poze neće biti monotonije

Ovo su ČETIRI poze sa kojima je VRHUNAC zagarantovan: Priuštite nezaboravnu AKCIJU vama i partneru!

unsplash.com

Važno je zapamtiti da orgazam ne bi trebao biti glavni fokus seksa – ni za jednog partnera. Ali zbog "nesrazmera u postizanju orgazma" činjenica je da ženama može trebati više vremena da postignu vrhunac.

Žene doživljavaju puno više zadovoljstva stimulacijom klitorisa, što znači da je to područje na koje se treba usredsrediti. Klitorisu se inače pridaje malo ili nedovoljno pažnje, pa je vreme za promenu fokusa.

Najbolje je preuzeti kontrolu nad stvarima i upoznati svoje telo kroz samozadovoljavanje, odnosno kako se možete dovesti do vrhunca, jer tada ćete znati voditi i partnera i shvatiti što vas stvarno uzbuđuje.

Ovih nekoliko položaja za seks će verovatno pomoći da lakše postignete orgazam, a garantuju i nezaboravan seks:

Poza mačke

Ova varijacija misionarske poze je izvrstan položaj za povećanje intimnosti, jer ćete biti licem u lice s partnerom. Muškarac je pozicioniran više nego što bi bio u misionarskom položaju i mora osigurati da su mu ramena i glava otprilike malo viši nego što bi inače bili. U osnovi, to znači da njihov penis neće dopreti do kraja u vaginu, već će umesto toga snažno povlačiti klitoris. To će pomoći ženi da maksimalno uživa.

Slobodan kao vazduh

Muškarac mora leći na leđa. Partnerka se tad treba okrenuti lice u suprotnom smeru i sesti na penis. Kad god je spremna, može se polako spustiti kako bi omogućila penetraciju, ali njena leđa trebaju biti potpuno ispružena na prednjem delu tela partnera. Položaj će im omogućiti da se osećaju doslovno ‘slobodni kao vazduh’, a tu je i dovoljno prostora za muškarca da dohvati i dodiruje klitoris,  prenosi "Daily Star".

Ovo su ČETIRI poze sa kojima je VRHUNAC zagarantovan: Priuštite nezaboravnu AKCIJU vama i partneru!

Shutterstock

 

 

Čioda

Ovo je još jedna odlična poza ako volite biti blizu partnera tokom seksa, jer je više nego ugodna. Partnerka treba da legne, okrenuta prema dole, tako da partner može leći na nju. To će muškarcu omogućiti penetraciju otpozadi, ali kako je žena ravna, moći će da iskusi celi niz različitih oseta. Takođe postoji mnogo mogućnosti da vas partner dodiruje ili da vi sami sebe dodirujete kada ste u ovom položaju. Navodno, postoji mnogo žena koje nikada nisu postigle orgazam tokom seksa dok nisu probale ovaj drski potez.

Ulepšana misionarka

Većina zna kako zauzeti klasičnu misionarsku pozu, ali postoji nešto što možete učiniti kako biste to ulepšali. Zamolite partnera da se namesti tako što ćete stalno menjati ugao iz kojeg ulazi u vas. Kombinacija ovoga, zajedno s brzinom, pomoći će da više istražite svoje tačke zadovoljstva i naučite puno o tome što stvarno volite.

Ako pomičete karlicu, to će delovati na dodatno pojačavanje oseta. Možete čak menjati položaj tako da sklopite noge kako biste čvršće stisnuli. Čineći to, verovatnije je da će guranje pomoći da se nadraži klitoris na način na koji to stvarno želite.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading