Ana je svuda nosila verenički prsten, a to nije znala: Godinu dana kasnije dečko joj je priredio neverovatno iznenađenje

Vesti 14.02.2023 13:45 0

Jedan mladić je uspešno dokazao da prosidba može da bude originalna

Ana je svuda nosila verenički prsten, a to nije znala: Godinu dana kasnije dečko joj je priredio neverovatno iznenađenje

Printscreen/Youtube

- Napravio sam svojoj devojci Ani ogrlicu za prvu godišnjicu naše veze. To je bila prva ogrlica koju sam napravio. Obožavala je i nosila svuda gde smo išli. Godinu i po kasnije otputovali smo u pećinu Smoo u Škotskoj, mesto o kome smo pričali otkako smo se prvi put sreli, priseća se Teri.


- Hteli smo da napravimo lepu fotografiju u pećini, pa sam postavio kameru i stativ, uključio tajmer i ušao unutra. Nedugo pre toga, pitao sam je da li mogu da pozajmim ogrlicu na trenutak da je slikam u blizini pećine. Tada sam kleknuo ispred nje, otvorio ga i otkrio šta je sve vreme bilo skriveno unutra – nastavio je.

Kaže da je u početku bila u šoku i trebalo joj je dosta vremena da shvati šta je sve to vreme nosila oko vrata.


- Rekla je: 'Čekaj, to je bilo tu sve vreme? Mogla sam da ga izgubim'. Bila je srećno ljuta. A ta pećina Smoo je dobila ime po staronordijskoj reči koja znači 'mesto za skrivanje' - pojasnio je on.

Ana ga je radosno zagrlila i pristala da postane njegova žena. Takođe je snimio i video o procesu izrade ogrlice kao i njihovoj ljubavnoj priči do trenutka kada ju je zaprosio:
Komentari (0)
Loading