Mislila je da ima problem sa BUBREZIMA: Doktori su tvrdili isto do OVOG momenta, zadnja kontrola joj je doslovno promenila ŽIVOT!

Vesti 01.02.2023 14:35 0

Svi su tvrdili da ima kamen u bubregu, sve do zadnje kontrole

Mislila je da ima problem sa BUBREZIMA: Doktori su tvrdili isto do OVOG momenta, zadnja kontrola joj je doslovno promenila ŽIVOT!

Printscreen/TikTok

Alison Ruker je sada već poznata TikTok zvezda nakon što je sa svetom podelila svoju neobičnu priču. Naime ona je mislila da ima problem sa bubrezima, sve dok joj doktor nije rekao da njen kamen u bubregu nije to što su mislili. 

Umesto problema sa bubrezima u njenom telu tada je bila beba stara 37 nedelja.

 

 

Ona je objasnila da nije bila svesna da je trudna i da nije imala trudnički stomak te da je sve vreme imala mentruaciju. 

Mlada majka svoju je priču odlučila da podeli i na društvenim mrežama te je objavila video uz natpis "kako je bukvalno prošlo“.

 

 

Alison je rekla kako su joj doktori jedan dan samo rekli da je njen kamen u bubregu zapravo beba stara 37 nedelja. U nastavku videa Allison u naručju drži novorođenče za koje je ne tako nedavno mislila da je bubrežni kamenac.

Alisonin video očito je šokirao mnoge jer je brzo skupio više od 270 000 pregleda. Korisnici TikToka bili su zapanjeni Allisoninom pričom i brzo su joj čestitali u komentarima.

 

@allisonrucker81

someone explain it to me ♬ Originalton - POV’s

 

Jedna je osoba rekla: “Pa to je brzo eskaliralo”, a drugi je dodao: "Oh, kako lepa beba koja je trebala biti kamen u bubregu."

Treći je komentarisao: “O, Bože! To je najslađi kamen u bubregu koji sam ikada video.”

Neko drugi je primetio: “Čestitam, to je doista puno bolje od kamena u bubregu. Bog je blagoslovio da je lepa.”

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading