Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"

Vesti 31.01.2023 11:05 0

Uprkos činjenici da se porodično nasilje najčešće osuđuje, u našem društvu i dalje ima onih koji veruju da postoji način da se takvi postupci opravdaju

Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"

Shutterstock

Upravo nas je na ovakve društvene fenomene podsetio korisnik društvene mreže Tviter.

 

Žena napiše kako ju je bivši muž prebio i ostavio u nesvesti i šta se podrazumeva? podrazumeva se komentar nekog degenerika da "svaka priča ima dve strane", glasio je komentar koji je veoma brzo izazvao različite reakcije.

"Ograničeni ljudi...nema razloga da prebijate bilo koga, a pogotovo nekog slabijeg od vas. Slažem se da ima svakakvih žena, ali ne možeš nikoga da prebiješ. Prijaviš je, razvedeš se, oteraš je, ali ne možeš da biješ", među prvima je objavu prokomentarisala jedna žena.

"Uvek se potresem sa kakvim strahom žive majke sa decom u strahu. Više sam sklon da mislim da dokle god ne bude ubijanja tih degenerika, neće se neka normalnost pojaviti", prokomentarisao je drugi korisnik društvene mreže Tviter.

"Bonus komentari su kako žene same izaberu kretene. Što se kaže greške se ne praštaju, kad jednom pogrešiš toeto i nema predomišljanja", glasio je treći komentar. Komentari koji su se dalje nizali bili su u istom stilu...

Ipak,, svedoci smo da nakon objave vesti o porodičnom zlostavljanju, maltretiranju, pa čak i ubistvu, uvek ima onih koji će napisati da je žena kriva. Da je provocirala, da je izazvala... Da postoji ta druga strana priče... Jezivo! Kako je moguće da takvi ljudi i dalje postoje? I ko su oni? Kako vaspitavaju svoje ćerke, vole svoje žene?

 

 

Komentari (0)
Loading