Haos u VRTIĆU: Devojčica je vaspitačici rekla da "roditelji gaje TRAVU", a evo na šta je mislila

K.Ć. Vesti 12.12.2022 10:05 1

Deca mogu biti nemoguća

Haos u VRTIĆU: Devojčica je vaspitačici rekla da "roditelji gaje TRAVU", a evo na šta je mislila

Printscreen/TikTok

Jedan tata je za to saznao kada je od vaspitačice u vrtiću saznao da njegova ćerka priča zanimljivu priču o tome šta se dešava u njihovoj kući. Prema rečima devojčice, njeni roditelji "gaju travu" i ima je mnogo. Iako je to svakako slučaj, nije se radilo o sadnici ili plantaži marihuane.

"Roditelji uzgajaju travu!"

Dvosmislene reči mogu izazvati veliku zabunu. Jedna devojčica odlučila je da kaže vrtiću da u njenoj kući „roditelji gaje puno trave“.

Ovako je izgledao dijalog oca i ćerke koji je objavljen na TikTok-u:

Šta ste danas rekli vaspitačici u vrtiću?

- Trava je loša.

- I rekla si joj da imamo dosta trave kod kuće?

- Da!

Tata je objasnio da je po dolasku u vrtić od vaspitača saznao da su čuli za „gajenje trave“ u njihovoj kući . Ispostavilo se da je to istina, ali... to je sasvim druga trava. Zamolio je devojčicu da pokaže travu koju ima na umu. Izašla je napolje da pokaže bujni travnjak ispred njihove kuće.

 

@edwardmatthewsthirty9

The simplest things can get misconstrued, thankful for this dad, he wasn't growing anything of the sort 🤦🏻‍♂️😆🤣 #fyp#lessonlearned#dadsoftiktok#badplants#kidssaythedarnestthings ♬ original sound - Matthew Edward

 

Reči dece mogu da izazovu veliku pometnju

Ispostavilo se da mnogi roditelji imaju smešna sećanja na to da njihova deca nesvesno izgovaraju dvosmislene reči. „Moja ćerka je rekla svojoj učiteljici da sam zavisnik od kokaine!“ kaže Jaja, koja očigledno pije mnogo koka-kole. Drugi je u školi čuo da dete širi priče o „magičnom belom prahu“ , a reč je o magnezijumu koji roditelji piju.

"Ćerka je rekla učiteljici da pijem kada vozim. U stvari pijem, ali to nije alkohol!", 

"Moja drugarica radi od kuće. Njena ćerka je rekla u školi da mama radi u spavaćoj sobi." 

"Kada sam bila mala, rekla sam učiteljici da je moja mama stalno na tabletama. Samo je uzimala lekove na recept!"

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Kalesu
12.12.2022 13:10

Deca su uvek šarmantno iskrena i - potpuno su u pravu. Sve je tačno rečeno, a odrasli su "skrivili" činjenicu da trava, beli prah, tablete i spavaća soba imaju i drugo, žargonsko značenje.