Najružniji ili NAJORIGINALNIJI ukrasi GODINE? Zbog ove JELKE digla se PRAŠINA na INTERNUTU, mnogi su se usudili da izvređaju ženu koja je sve OSMISLILA

Vesti 08.12.2022 13:00 0

Blogerka je rekla da ne može da veruje da se ranije nije setila da iskoristi sunđere iz kupatila umesto skupih ukrasa

jelka

Shutterstock

I dok se većina ljudi tek sprema da to uradi, neki ljubitelji praznične atmosfere odavno su okitili svoje jelke. Jedna mama je spremala nedeljama. Jelku je ukrasila i Amerikanka Sem Holtvik, a neobična dekoracija izazvala je veliku pažnju, pa čak i burne reakcije.


Naime, Holtvik je koristila sunđere u različitim bojama kako bi dobila izgled prave šećerne vune na štapiću, a na svaki je zalepila "bump" od belog papira. "Zovite me ludom, ali pitam se kako se to ranije nisam setila?! Ako želite božićnu jelku sa temom slatkiša i ne želite da plaćate skupe ukrase, ovo je rešenje", napisala je.
@samholtwick Call me crazy but how have I not thought of this before?! When you want a Christmas Candy Theme tree but don’t want to pay a ridiculous amount 🍭🍬🎄❄️ #christmas #christmashack #christmasdecor #christmastree #christmastiktok #christmas2022 #diy #girlmom #lifehack ♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Trap Remix) - Christmas Classics Remix


Njen video je od objavljivanja premašio neverovatnih 3,5 miliona pregleda, a kako se sunđeri nisu svideli svima, neki su prili;no burno odreagovali. „Ovo jednostavno izgleda šokantno loše!“ napisao je jedan korisnik dru[tvene mree TikTok „Mogla bi da bude odlična ideja, ali papirni ukrasi bi trebalo da budu dobro napravljeni“, dodao je drugi.

 

"Jesam li ja jedini koji misli da je ovo slatko? Osim toga, nije skupo, a i dete na snimku izgleda srećno, pa nema potrebe da se ljutite, dajte malo prazničnog  duha", zaključio je treći.

Komentari (0)
Loading