Čuvena poza u krevetu koju ne vole svi: Ipak, oni koji su pristalice AKROBACIJA će je obožavati!

Vesti 31.01.2023 23:00 1

Ova pozna je za žene pravi užitak

Čuvena poza u krevetu koju ne vole svi: Ipak, oni koji su pristalice AKROBACIJA će je obožavati!

Shutterstock

Brojna istraživanja pokazala su da je seks najbolji ako dolazi iz ljubavi, ali i obrnuto - da je ljubav puno čvršća ako se u dugogodišnjim vezama seks redovno praktikuje. Razne su poze u seksu koje mogu da rasplamasaju strasti, a poza "pegla" je definitivno jedna od najboljih i najugodnijih, posebno za žene.

Pozu „pegle“ mogli bismo da opišemo kao "dogi“ u kontekstu vođenja ljubavi. Dok je „dogi“ jedna od najzanimljivijih poza za muškarce, poza "pegla“ je opcija u kojoj žensko zadovoljstvo dolazi u prvi plan.

U ovoj pozi možete da uživate bez potrebe za nekim posebnim akrobacijama, a blizina tela, koja joj je najveća karakteristika, podići će seks na neki viši emotivni, ali i fizički nivo.

Kod poze "pegle“ žena leži na stomaku, licem prema dole i kukovima blago podignutim prema gore, a muškarac leži na njoj, dok su mu ruke slobodne za strastvene dodire, a blizina tela mu omogućava da partnerku ljubi po vratu i na svom licu oseti njen dah. U ovu pozu možete da uključite i po koju "prljavu" reč koja će dodatno da rasplamasa strasti.

seks

Shutterstock

 

 

Postoje brojne varijante, a istraživanja su pokazala da je mnogim ženama najdraža poza "bočna pegla", slična pozi "kašike“. Kod ove poze žena leži na boku, nogama blago skupljenim u kolenima, u zagrljaju svog partnera.

Razne akrobacije pod plahtama odnos čine zanimljivijim, ali nekad je najugodnije obuzdati strasti i prepustiti se nekim jednostavnijim seksualnim pozama koje će u prvi plan staviti osećaj udobnosti.

Poza "pegle“ će omogućiti da seks traje duže. Kod ove poze imate priliku da kontrolišete odnos tako što ćete noge više ispružiti ili saviti u kolenima. Ne samo da žena ima kontrolu u rukama, nego i u nogama, a poza je savršena i za postizanje zajedničkog orgazma, stoji u seksualnoj enciklopediji "Bad Girls Bible".

Za sve ljubitelje "vanila“ seksa, ovo je odličan izbor, savetuje Šon Džejms, direktor "Bad Girls Bible" priče.

Kod poze "bočne pegle" probajte da legnete na obe strane. Istraživanja su pokazala, ističe Džejms, da nekim parovima savršeno odgovara da leže na jednoj strani, dok im druga ne pruža jednak užitak.

 

 

Komentari (1)
Loading
Bez vizuelnog identiteta
01.02.2023 09:49

Eh brate vanila, pegla, muštikla, bambus... ko će to sve da pohvata?