Šta biste otvoreno PRIZNALI ženi, ako bi OBEĆALA da neće započeti SVAĐU? Postavili smo ovo pitanje MUŠKARCIMA i ovim odgovorima se nismo nadale

Vesti 08.02.2023 15:07 0

Pre 12 dana, ovo pitanje je izazvalo lavinu komentara na društvenoj mreži Reddit, a mi smo rešile da isto pitanje postavimo muškarcima u Srbiji, Ovo su njihovi odgovori

Šta biste otvoreno PRIZNALI ženi, ako bi OBEĆALA da neće započeti SVAĐU? Postavili smo ovo pitanje MUŠKARCIMA i ovim odgovorima se nismo nadale

pixabay

Danilo (35); Voleo bih da manje posećujemo njene roditelje. Živimo u malom mestu i svaki drugi dan odlazimo kod njih. 

Andrija (27): Ne volim prijateljice moje žene. Vidim da je iskorišćavaju. Jednom sam pokušao da joj ukažem na to, ali mi je ona rekla da patetišem. 

Mirko (50): Godinama lažem ženu da mi se sviđa njena sarma. Odvratna je, a znam da bi se uvredila kad bih bio iskren. 

Aleksandar (40): Moja žena se folira ispred nepoznatih ljudi i trudi se da ih impresionira. Toliko je izveštačena da mi to baš ide na živce, ali ćutim da se ne bismo svađali.

Marko (38): Izluđuje me način na koji žvaće, ne mogu to da podnesem. Samo kad bi prestala to da radi tako glasno.

Stefan (42): Ogovara ženu svog brata konstantno. Ok, rekao sam joj da ne radi to ispred mene, ali ona koristi svaku priliku da to radi ispred drugarica. Bar jednom dnevno je čujem da priča preko telefona budalštine. Počela je opasno da me smara, ne mogu da verujem da može konstantno da se bavi glupostima.

Darko (46): Konstantno je na društvenim mrežama. Nekad samo poželim da joj razbijem telefon...

Milan (34): Užasno je neuredna, a predstavlja se kao velika čistunica. Mene stalno kritikuje, a zapravo je majstor da napravi da sve samo izgleda kao da je očišćeno..

Stevan (52): Troši nenormalno. Nekad smo se svađali oko toga. Sad sam digao ruke i ćutim. Sve zbog mira u kući.

Boris (32): Nikad ne mogu da izađem negde bez nje, a to mi je nekad potrebno. Kad bih joj rekao uvredila bi se.

Ovako su odgovarali naši muškarci, a mi smo sigurne da sigurno postoje stvari koje žene prećutkuju muškarcima kako bi sačuvale mir u kući. Šta biste vi rekle svojim muževima i momcima kada bi obećali da neće započeti svađu?

Pišite nam u komentarima.

 

 

Komentari (0)
Loading