Porodična nedelja je SAVRŠENA uz ovaj film: Otkrijte svet DIVOVA sa desetogodišnjom Sofi i njenim novim prijateljem

K.Ć. Vesti 23.10.2022 21:31 1

Nedelja veče je stvorena za filmove, zabava za celu porodicu

Porodična nedelja je SAVRŠENA uz ovaj film: Otkrijte svet DIVOVA sa desetogodišnjom Sofi i njenim novim prijateljem

Printscreen/Youtube

Veliki dobroćudni džin (engl. The BFG) britansko-američki je fantastični avanturistički film u režiji i koprodukciji Steven Spielberg, scenarija Melisa Matison (njen poslednji film pre njene smrti 2015.) i zasnovan na istoimenom romanu Roald Dal 1982. U filmu igraju Mark Rajlans, Rubi Barnhil, Penelope Vilton, Džemejn Klement, Rebeka Hol, Rejf Spol i Bil Hejder.

BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj devojčici Sofi iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svetom divova. Film je zasnovan na knjizi "BFG", slavnog Roald Dal, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitaoce svih uzrasta. Knjiga za koju je ilustracije napravio Kuentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovo Spilberga i scenario neponovljivog Е.Т.-a, Melisu Matison. U ulozi devojčice, Sofi ćemo gledati Rubi Barnhil, ulogu dobroćudnog dive, koju je dobio Mark Rajlans. Ostale uloge igraju Rebeka Hol, Bil Hejder, Džemejn Klement i Penelope Vilton.

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
aleksandar
24.10.2022 09:03

Politika za decu : prljavi škoti, sa ruskim zastarelim oružjem, sa batinama i buzdovanima, a malo civilizovaniji čika pravi čarobni napitak od koga i kraljica p,,di . Šarena laža koja usađuje deci predrasude, koje se posle koriste kad porastu. Nadam se da će se Škotska uskoro odvojiti od Zla. Mnogo je krvi palo između njih.