Pogledajte kako roditelji ZLOSTAVLJAJU decu na društvenim mrežama: Novi TREND na TikToku ostavlja velike TRAUME na mališane

K.Ć. Vesti 29.08.2022 11:15 0

Postoji trend na TikTok-u koji zabrinjava mnoge ljude

Pogledajte kako roditelji ZLOSTAVLJAJU decu na društvenim mrežama: Novi TREND na TikToku ostavlja velike TRAUME na mališane

Printscreen/TikTok

U viralnim izazovima učestvuju roditelji sa malom decom. Naime, oni nameste određeni filter na TikToku, upale snimanje i izađu iz sobe, ostavljajući dete samo. Posle par sekundi na ekranu se pojavljuje zastrašujuća utvara i uz sablasan smeh plaši decu, koja skoro pa dožive fras. A zabavni roditelji umiru od smeha na reakciju svog mališana.

Užasan novi trend

TikTok je poznat po trendovima koji preplavljuju aplikaciju vrtoglavim tempom. Uključuju posebne zvukove, pokrete i filtere sredstvo za zabavu publike, ali ovaj put je nešto drugačije. Ovo je čisto zlostavljanje deteta, a videa su užasna i za gledanje. 

Nedavno se pojavio niz videa koji su uznemirili mnoge ljude. U ovim videima akteri su maloletna deca, a režiseri "smešni" roditelji. Nakon što podese užasavajući filter, upale snimanje, izađu iz sobe i zaključaju vrata kako dete ne bi moglo da izađe tj da pobegne od utvare koja se pojavi na ekranu.

@naomineo Apologised with tears already 😭 #ghostprank #fyp ♬ suara kuntilanak - solehudin1294

Deca nakon što ugledaju spodobu, počnu histerično da vrište i plaču i pokušavaju da pobegnu iz te prostorije, ali uzalud. Ostaju zarobljeni, frustrirani i preplašeni dok im se "roditelji" ludo zabavljaju.

"Trauma za dete"

Nepotrebno je reći da je ideja veoma glupa. Na snimcima je istaknut neodgovoran pristup vaspitanju. Dok su se neki ljudi zabavljali „otpuštenim“ ponašanjem roditelja, većina je bila zgrožena.

"5 minuta smeha, 10 godina terapije" - piše jedan od tiktokera.

@pinayinpoland 🤣🤣🤣🤣 sorry love🤣 @dudkowski_de_familia #dudkowskidefamilia ♬ suara kuntilanak - solehudin1294

"Takvo ponašanje može biti traumatično za dete“, primećuje drugi. "Nije smešno!", "Tužno."

"Treba im oduzeti decu"

Šta vi mislite o "zabavnim" roditeljima?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading