Stogodišnja BAKA je imala NEOSTVARENU želju: Izgovorila je OVE reči i momentalno se pojavila POLICIJA

Vesti 25.08.2022 09:15 0

Na proslavi rođendana policija je Džin stavila lisice

Stogodišnja BAKA je imala NEOSTVARENU želju: Izgovorila je OVE reči i momentalno se pojavila POLICIJA

Printscreen/Instagram

Džin Biketon, koja je napunila 100 godina, ispunila je svoju najveću rođendansku želju: da je uhapsi policija, piše Daily mail. Ceo život je živela pošteno i nikada nije imala problema sa zakonom. Džin je oduvek brinula o bolesnima nakon što je decenijama radila kao medicinska sestra, uključujući i vojsku tokom Drugog svetskog rata.

Kako se približavala stotom rođendanu, njeni sugrađani su iskoristili priliku da ispune jednu od njenih životnih želja. Naime, Džin je ovog vikenda sa prijateljima slavila rođendan kada su je posetili policajci iz policijske stanice Moe u rezidencijalnoj ustanovi za starije osobe Naracan Gardens.


"Nikada u životu nisam bila uhapšena. Rekla sam im da nikada nisam bila pijana, nikada nisam izgubila vozačku dozvolu, nikada nisam imala prekršaj", rekla je Džin za Daily Mail Australia.

Neverovatno rođendansko iznenađenje

Ona je rekla da su joj policajci prilikom lažnog hapšenja stavili lisice.

"Bila sam iznenađena jer su bile prilično mekane. Ionako su mi bile prevelike", istakla je ona.

Džin je potom sprovedena do policijskog automobila parkiranog ispred staračkog doma. Ona je otkrila da je to bio jedan od najboljih rođendana koje je ikada imala i zahvalila lokalnim policajcima što su joj ulepšali dan.

Policija Viktorije napisala je na svojoj Fejsbuk stranici da je srećna što može da pomogne Džin da precrta još jednu stavku na njenoj listi. "Ovakve vrste hapšenja rado izvodimo. Njoj želimo divan 100. rođendan!", navodi se u njihovom saopštenju.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading