Stručnjaci otkrili ono što sve ZANIMA: Najbolji LJUBAVNICI imaju TAČNO ovoliko godina

Vesti 04.07.2022 23:00 0

Kada smo mlađi imamo više strasti, ali pravo uživanje dolazi tek kasnije

Stručnjaci otkrili ono što sve ZANIMA: Najbolji LJUBAVNICI imaju TAČNO ovoliko godina

Shutterstock

Julija Tolmačeva, poznata je seksološkinja, koja je otkrila u kojim godinama žene i muškarci postaju idealni ljubavnici. 

Kako je navela, ljudi tek kada dođu u određene godine, potpuno se predaju strastima i to bez zdrške uživaju u čulnim zadovoljstvima. Ali im je tada itekako bitno da zadovolje i partnera. 

Po rečima stručnjakinje, od 18. do 25. godine muškarci i žene  su vatreni i strastveni, ali to ih sprečava da budu pažljivi seksualni partner jer su zaokupirani svojim potrebama. 

Libido i hormoni kod muškaraca menjaju se do četrdesete godine, a tom periodu potreba za orgazmom više nije primarna, već nešto drugo - uživanje u odnosu i pružanje zadovoljstva partneru

dama

Shutterstock

 
Tolmačeva je takođe primetila da ima istine u pričama da su žene od 45. godine "najbolje ljubavnice" jer su tada opuštene i sigurne u sebe.

U tom periodu su njihova deca (ako ih imaju) već odrasla, pa imaju više vremena za sebe, bolje razumeju šta je to što im je potrebno, uključujući i intimne odnose. Žena od 45 godina je mnogo spremnija za seks od tridesetogodišnjakinje koja ima posao, malu decu i kuću.

Dokazano je i da boje itekako utiču na strasti u sobi. Pa tako su crvena i ljubičasta povetane sa erotikom, ali nikako ne bi trebale da budu previše jarke. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading