Evo šta se desi kada i TATA želi da bude "TRUDAN": Ovaj mladić je pravi HIT na mrežama, a žene mu se smeju zbog OVOG detalja

Vesti 21.09.2021 17:50 0

Pošto je hteo da vidi kako to trudnice izlaze na kraj sa velikim i teškim stomakom, odlučio je da providnom folijom "zalepi" za sebe dve dinje i lubenicu

Evo šta se desi kada i TATA želi da bude "TRUDAN": Ovaj mladić je pravi HIT na mrežama, a žene mu se smeju zbog OVOG detalja

Printscreen/TikTok

Pošto će uskoro postati tata, Maitland Henli je primetio da je njegovoj višegodišnjoj devojci sve teže da obavlja neke svakodnevne stvari. Kako bi se uverio kako joj je, popularni TikTok komičar odlučio je da staviti lažni stomak i glumi trudnicu - međutim, odmah na samo početku naišao je na veliki problem.

Pošto je "zalepio" za sebe, providnom folijom, dve dinje i lubenicu, odlučio je da radi iste stvari kao i njegova trudna partnerka. 

Mnoge je nasmejao već na sam početak videa kada je pokušavao da ustane iz kreveta - ali to nikako nije mogao zbog "stomaka".

U sada već viralnom videu koji ima više od dva miliona lajkova, čuje se smeh u pozadini, dok se mladić okreće po krevetu i traži način da stane na noge.

Na kraju je zaključio da biti u drugom stanju zaista nije jednostavno, ali mnoge žene su mu pisale u komentarima da nije baš toliko teško ustati sa stomakom, jer su sigurno dve dinje i lubenica daleko teže od pravog trudničkog stomaka. 

Komentari (0)
Loading