"Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori

J.V. Vesti 08.02.2024 10:42 0

Odnos svekrve i snaje oduvek je bio komplikovan. Iako smo se ponadali da se to sada menja, ovi primeri su nas ipak razuverili

"Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori

Shutterstock

Verujete da nemate svekrvu iz pakla ako vam se nije petljala u vezu pre, za vreme i nakon venčanja. I suprug i ja smo odlučili da imamo malo venčanje jer oboje imamo brak iza sebe. Zato smo se odlučili na to. Svi su nam rekli da je očekujemo, ali mi nismo mogli da poverujemo u to jer smo odlučili da imamo skroz malo venčanje. Samo mi i svedoci", ispričala je na TikToku žena po imenu Ana.

"A onda je nastavila da me laže pa mi je rekla da je njen sin zaslužio veliko venčanje jer nikada pre nije ženio, kao da je zaboravila da je prisustvovala na njegovom prvom venčanju. Kada smo otišli na medeni mesec na nekoliko dana, e onda je počela da plače jer smo bili u posetu državi u kojoj je u to vreme živeo njen drugi sin. Ne mogu da verujem da je napravila dramu jer je nismo poveli sa nama na medeni mesec", nastavila je da otkriva neprijatnosti o svojoj svekrvi, piše "San".

Ni tu nije bio kraj neprijatnostima:

"Rekli smo joj ćemo postati roditelji, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupatila i vikala: "O Bože, želim to da objavim svuda, želim da kažem svima", i rekla sam joj: "Ne". Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko nedelja jer bi volela da tu srećnu vest kažem samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena i onda je odmah objavila moju trudnoću na Fejsbuku".

"Moja svekrva mi je rekla da ne mogu da svojoj bebi dam ime koje ja želim jer je ona već godinama određivala imena svojih unuka", "Moja je samu sebe pozvala da bude na mom porođaju", "Moja mi stalno govori da sam debela, iako je ona 30 kilograma teža od mene", napisale su žene na Aninom profilu inspirisane njenom pričom.

Kakva je vaša svekrva, a i kakvi ste vi kao snaja?

 

Komentari (0)
Loading