Pogodite u koju devojku je ZALJUBLJEN momak na slici: Odgovor pronađe samo 2 odsto ljudi, da li ste među njima?

M. Gavrilović Vesti 10.02.2022 12:30 0

Ovaj jednostavan test naučiće vas kako da čitate govor tela

Pogodite u koju devojku je ZALJUBLJEN momak na slici: Odgovor pronađe samo 2 odsto ljudi, da li ste među njima?

Brainum

Nekada je ljudima vrlo teško, bez obzira na pol, da naprave prvi korak kada je u pitanju pokazivanje emocija, jer nisu sigurni da su simpatije obostrane, naročito kada im se neko tek svidi.

Ovaj jednostavan logičko-psihološki test pokazuje na osnovu govora tela da li se nekome dopadate. Iako je lako, veoma mali broj ljudi, oko 2 odsto, zaista da tačan odgovor.

Testirajte svoju sposobnost čitanja tuđih gestova i rešite zanimljivu zagonetku iz koje ćete naučiti kako da čitate neverbalne signale.

Pogledajte sliku i otkrijte prema kojoj od tri devojke momak koji je u njihovom društvu gaji simpatije. Pogledajte pažljivo fotografiju. Evo male pomoći -  odgovor je u detaljima.

Kao što Alan Piz navodi u svojoj knjizi "Govor tela", postoji mnogo znakova koji otkrivaju skrivenu privlačnost muškarca prema ženi.

I dok je neke od ovih gestova, kao što su proširene zenice ili ruke na struku, lako uočiti kada komunicirate licem u lice, prepoznati intersovanje za jednu devojku u društvu više njih malo je teži zadatak.

Odgovor je jednostavniji nego što možete da zamislite. 

Rešenje zagonetke leži u govoru tela i mladićevim vrhovima cipela koji su okrenuti prema samo jednoj od devojaka. Prema Alanu Pizu, pozicija ovog dela tela, stopala ili cipele muškarca obično ukazuje na ženu koja ga u tom trenutku najviše zanima.

Ispostavlja se da, kada se muškarcu sviđa žena, on nesvesno okreće telo u njenom pravcu ili izbacuje nogu napred u pravcu žene. U ovom slučaju, to je devojka koja je obeležena na slici brojem tri.

Ma kako vam se možda u nekom momentu učinilo teško, zapravo je rešenje prilično lako. Nadamo se da ste se zabavili i naučili uz ovaj test da čitate govor tela i ubuduće uvek prepoznate kog viteza privlačite kada ste u društvu momaka i više devojaka.

Komentari (0)
Loading