"Prestravljena sam": Majka trojki pokazala TRUDNIČKI stomak u 35. nedelji trudnoće, SVI su ostali zabezeknuti prizorom

K.Ć Vesti 26.01.2022 14:03 0

Jedna mama iz Danske izazvala je senzaciju kada je na Instagramu objavila fotografiju stomaka u 35. nedelji trudnoće. Neobičan oblik privukao je pažnju korisnika interneta

"Prestravljena sam": Majka trojki pokazala TRUDNIČKI stomak u 35. nedelji trudnoće, SVI su ostali zabezeknuti prizorom

Shutterstock

Trudna sa trojkama

Mišela Meier-Morsi je nedavno rodila trojke - Čarlsa, Teodora i Gabrijela. U 35. nedelji trudnoće, žena je podvrgnuta carskom rezu. Kada je ponosna majka na Instagram postavila slike na kojem se vidi njen trudnički stomak, korisnici interneta su bukvalno ostali bez reči. Ženin stomak je privukao pažnju zbog svog prilično neobičnog oblika, jer se nije širio gore-dole, već je rastao ravno.


Atipičan oblik stomaka za trudnoću

Mišela je objavila video dan pre carskog reza na kojem pozira u donjem vešu i bade mantilu, ponosno držeći trudnički stomak. Žena je otkrila da je "prestravljena" i da se oseća "preplavljeno" rođenjem troje dece, jer je već majka dve bebe. Ona je trenutak porođaja opisala kao "najluđih 36 sati" i dodala da joj srce "puca od sreće i ljubavi".

Korisnici interneta ostali su bez reči. Video je pregledan preko hiljadu puta i podeljen na TikTok-u od strane drugog korisnika.

- OMG, kakva žena - napisala je  jedna osoba.

- Ostao sam bez reči! Ti si superheroj! -  dodao je drugi.
- Nemam reči... ali poštovanje –  prokomentarisao je drugi.


 
Komentari (0)
Loading