Sin (3) je prvi put video tatu bez brkova i nastao je haos! Zbog njegove reakcije 6 miliona ljudi plače od smeha!

Vesti 27.10.2024 14:05 0

Dečak postao hit na internetu zbog načina na koji je reagovao kada je prvi put video tatu bez brkova.

dečak

Printscreen/TikTok

Većini dece su brada i brkovi zanimljivi. Neobična situacija nastaje kada mala deca prvi put vide svoje očeve bez brkova ili brade. To dokazuje i nedavno objavljen viralni Tik Tok video.

Dečak se uplašio i pobegao

Na snimku se vide tata i njegov trogodišnji sin. Otac je obrijao brkove i pozvao sina da vidi kako sada izgleda. Dečak je došao i zbunjeno stajao, a zatim se udaljio od tate sa uplašenim izrazom lica. Potom je zabrinuto upitao: "Jesi li ti još uvek moj tata?" Iako ga je tata tešio da je još uvek njegov tata, dečaku nije bilo ništa lakše. I dalje je bio tužan što njegov tata više nema brkove.

 

 

Video je oduševio 6 miliona ljudi

U videu možete da pogledate kako je izgledala dečakova reakcija koji je bio šokiran tatinim novim izgledom. Video je brzo postao viralan, sakupivši više od 6 miliona pregleda i preko 4,4 miliona lajkova, a reakcija trogodišnjaka nasmejala je mnoge ljude koji su masovno delili njegov snimak na društvenim mrežama.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading