Tata je bebi čitao priču, a onda je došla mačka: Prekinula je porodičnu idilu, reakcija deteta nasmejala 3 miliona ljudi!

Vesti 22.10.2024 17:02 0

Video u kojem beba sedi u krilu svog tate i opušteno sluša kako on čita priču postao je viralan.

mačka

Printscreen/Instagram

Porodičnu idilu je prekinula mačka koja je odlučila da ukrade svu pažnju, a bebi se to nije uopšte dopalo. Roditelji su objavili video snimak ove situacije na svom Instagram profilu, koji je za samo deset dana prikupio više od 3,6 miliona pregleda.

Detetu se ne sviđa deljenje pažnje

Dok tata miluje mačku i čita bebi priču, beba se namrštila i jasno pokazuje svoje nezadovoljstvo tom situacijom. Njeno lice pokazuje da je ljubomorna jer ne želi da deli pažnju sa kućnim ljubimcem. "Naš sin ne voli da deli pažnju s mačkom pa reaguje iz ljubomore", objasnili su roditelji. Majka je primetila bebinu ljutitu reakciju i cela joj je situacija smešna.

 

 

Beba je prekinula čitanje

U pokušaju da izgladi situaciju, otac poljubi mačku, a zatim i bebu, pokazujući ljubav i ljubimcu i detetu. Dete ubrzo postaje nemirno i odlučuje da je dosta čitanja priče. Umesto da posluša očevo uputstvo i okrene stranicu knjige, beba je ljutito zatvara i time završava čitanje priče. Video je izazvao lavinu komentara na Instagramu, jer je reakcija bebe svima bila simpatična, ali i smešna.

.

Video:

.

 

Komentari (0)
Loading