Verina ćerka (3) je najmlađa direktorka na svetu: Spava na krevetu od 300.000 evra i već ima svoje radnike

Naj žena Vesti 25.10.2024 11:16 0

Devojčica je najmlađi izvršni direktor na svetu! Nosi nadimak "Boss Babi," već je pokrenula svoj prvi posao u industriji organske nege za kosu i kožu, a do sada je prodala preko 90.000 proizvoda.

mama i ćerka

Shutterstock

Za mnoge, generalni direktor obično je osoba sa dugogodišnjim iskustvom, ali Azija Braun (3) već ruši te predrasude. Njena mama, Vera Sidika, ponosna je na uspehe svoje ćerke i otkriva kako porodica voli da obeležava svaki korak u velikom stilu.

 

 

 

„Ona je jedan od najmlađih direktora na svetu i veoma sam ponosna“, izjavila je Vera. Dodala je i da se nada da će Azija do pete godine postati milionerka. Vera redovno objavljuje fotografije luksuznog života svoje ćerke na društvenim mrežama, uključujući i njen krevet, koji je koštao vrtoglavih 300.000 evra.

Vera, koja je i sama uspešna poslovna žena sa kompanijom za detoksikaciju, pokrenula je Azijin brend kada devojčica još nije imala ni godinu dana. Danas, nudi specijalizovane proizvode za bebe, poput šampona, krema i balzama, koji su već našli put do hiljada kupaca.

 

 

 

Porodica je poznata po raskošnim proslavama. Kada je Azija napunila 18 meseci, organizovali su joj zabavu vrednu više od 10.000 dolara – sa zlatnim tronom, hiljadama balona i cvetnim dekoracijama, dok su gosti pristizali u luksuznim automobilima, a deca uživala u zabavi sa dvorcima i specijalnim koktelima.

 

 

 

Na poklon je dobila minđuše od 7.000 dolara, deo kolekcije nakita koja sada vredi 25.000 dolara. Vera se ne obazire na kritike. „Nije me briga šta ljudi misle, to je moj novac, i radim vredno da bih svojoj ćerki pružila život iz snova“, kaže ona.

Komentari (0)
Loading