Čuvala je mačku 2 godine, pa su se rastale: Ta scena je do suza nasmejala ljude, urnebesna je!

Vesti 23.10.2024 18:46 0

Na viralnom snimku se vidi kako žena razgovara sa mačkom, a situacija je neverovatno smešna.

mačka

Printscreen/TikTok

Jedna korisnica Tik Toka je dve godine čuvala mačku svoje najbolje prijateljice, a kada je došlo vreme za rastanak, snimila je taj trenutak i nasmejala oko 2 miliona ljudi!

Mačka je srećna što odlazi

Žena i mačka njene prijateljice su provodile mnogo vremena zajedno, ali se ipak nisu sprijateljile. Na viralnom snimku se vidi kako žena priča s mačkom o njihovom rastanku. Prvo joj je rekla: "Tvoji roditelji su se vratili kući danas popodne. Jesi li ljuta na njih?", a mačka je zatim zamjaukala na njeno pitanje. Ali, kada je pitala da li joj se sviđa smeštaj i sve što je za nju uradila za te dve godine, mačka je počela da sikće.

 

@uvacase My BFFs cat still hates me. Bless her heart. ❤️😬😾#angrycat #catsoftiktok ♬ original sound - TheBurtonBunch

 

„Definitivno nije pristojna“

"Mačka moje najbolje prijateljice još uvek me mrzi. Bog je blagoslovio", našalila se žena u opisu ispod objavljenog video snimka na Tik Toku. "Razumela je svaku reč koju si joj rekla", "Odbacila te", "Ovu mačku opsedaju demoni", "Definitivno nije pristojna", "Imaš li svetu vodicu?" samo su neki od komentara ljudi koji su videli ovaj snimak i slatko se nasmejali.

.

Video:

 

@najzena.rs Naše mame su obožavale ovu suknju! Sad se vraća na velika vrata! #najžena #žena #zena #viral #viralvideos #fyp #foryoupage #fouryou #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading