Pobesneli Maks pravi haos po komšiluku: Mačak se svađa sa svima u kraju, njegovi nestašluci su hit!

Vesti 17.10.2024 22:08 0

Mačak koji se zove Maks je postao popularan na društvenim mrežama zbog svojih nestašluka.

mačak

Printscreen/TikTok

Maks ima profil na društvenoj mreži Tik Tok i više od 2 miliona pratilaca koji obožavaju da gledaju kako ovaj mačak pravi haos u svom komšiluku. Postao je senzacija nakon što je snimak kamere pokazao njegove neprestane sukobe s drugim mačkama u kraju.

Filmska potera za mačkom

Njegova reputacija je dobro poznata budući da je na njegovom profilu mnogo snimaka u kojima se vide sukobi Maksa s drugim kućnim ljubimcima. Maks deluje kao negativac iz filma Roki. Nema mačke koja je sigurna kad je Maks na ulici. U poslednjem videu koji je objavljen, Maks se prikrada svojoj meti i obrušava na nju bez zadrške. Sukob postaje napet, a nakon što druga mačka pobegne, Maks je prati u sceni koja izgleda poput prave filmske potere. Jasno je da Maks želi još jednu rundu.

 

 

Izigrava šerifa u kraju

Ovaj neobičan snimka podelio je ljude na internetu. Dok neki uživaju u njegovim borbenim avanturama, drugi su zabrinuti zbog njegovog nasilničkog ponašanja prema ostalim mačkama. Maks je očito preuzeo ulogu šerifa u svom susedstvu i to mu se izgleda baš dopada.

.

Video:

 

@najzena.rs Ovo su najružnije cipele na svetu, a žene ih masovno kupuju! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading