Slava je nije promenila, iskustva iz mladosti prenosi na svoju decu: Glumica ima netipične metode vaspitanja za jednu javnu ličnost

Nedeljko Tišanović Vesti 22.10.2024 13:56 0

Prenosi im, kako ona kaže, prave vredosti...

Eva

NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Eva Mendes, koja sa glumcem Rajanom Goslingom ima dve ćerke, progovorila je o svom stilu roditeljstva i otkrila da se desetogodišnja Esmeralda i osmogodišnja Amada školuju kod kuće, kao i da nemaju pametne telefone ili društvene mreže.

Staviti svoje dete na internet i reći "Evo, pretraži nešto", to je za mene isto kao da joj kažem "Samo idi ulicom usred noći. Bićeš dobro" — prenosi Page Six Mendesove reči.

Znam da zvuči ekstremno, ali ja to tako vidim. Objašnjavam im šta ja nisam imala, šta Rajan nije imao kada je bio mali i koliko smo se borili u teškim vremenima kada smo živeli od plate do plate, ali one to nikada neće znati osim ako to ne dožive — iskrena je bila poznata mama.

Glumica se osvrnula i na to da se trudi da maksimalno utiče na samopozdanje svojih ćerki i da na njim prenese što više dobrih stvari koje prepoznaje kod sebe, a da ne može da utiče na ono negativno koje one mogu podsvesno usvojiti. 

porodica

Shutterstock

 

 

 — Još uvek imam anksioznost i vidim da je prenosim na svoju decu. Podsvestno ne mogu da zamislim šta oni nasleđuju od mene, a šta ne želim da naslede — rekla je.

Glumica je priznala i da je bila dobra devojčica iz straha zahvaljujući svom preminulom bratu Juanu Carlosu, koji je preminuo 2016. godine.

Rekao bi: "Ako te ikad vidim napolju s dečkom ili kako pušiš, razbiću ga i voditi te svaki dan u školu." Iz čistog straha sam bila dobra devojčica— kazala je.

Inače, Mendes je upoznala Goslinga na filmu "The Place Beyond the Pines" 2011. godine i od tada su u romantičnom odnosu. Sada je priznala da se i dalje, u svojim pedesetim, zbog glumca oseća privlačno.

Način na koji me moj muškarac gleda je jednostavno... ponekad samo kao, o moj Bože. Ovo se ljudima možda neće svideti, ali to kako se ja osećam odraz je onoga što mi on daje — objasnila je Mendes.


Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading