,,Lepa je ali...": Mala Elena ima savršenu reakciju na venčanje svoje tetke, nasmejala na hiljade pratilaca

Vesti 19.10.2024 20:27 0

Jedna mala Elena nas je posebno nasmejala svojim komentarom na udaju njene tetke Ane

dete

Printscreen/TikTok/jeja4919

 

Mala deca uvek znaju kako da nas nasmeju svojim genijalnim i urnebesnim komentarima na sve što možete da zamslite jer su oni jednostavno zaprška u svakoj čorbi. Posebno su im interesantni članovi porodice i njihovi životi.

Kada se neko uda/oženi, pronađe dečka/devojku, to izaziva radoznalost dece zbog promene dinamike na koju su navikli. Njihove reakcije su obično jako smešne i vredi ih snimiti kako bi zauvek ostale u sećenju.

Jedna mala Elena nas je posebno nasmejala svojim komentarom na udaju njene tetke Ane. Devojčica je tačno znala šta da kaže.

Smeh do suza

Kada je mama pitala Elenu šta misli o venčanju njene tetke Ane, ona je odgovorila:

,,Glupa je, a samo je lepa."

Mama je potom pitala da pokaže Anu na slici. To je i uradila, a onda ponovila da je Ana lepa ali glupa. Kada je mama upitala- ,,Zašto je glupa?", devojčica je rekla:

,,Zato što se udala za njega."

 

@jeja4919 Svaka tetka ima svoje malo (pametno) zlato🤣 teci se izvinjavamo ali voli ga ElenA🫶🏼 @Aekvil #f #fyp #baby #frypgシ #mylove #fory #tetka #crazy ♬ original sound - Јелена В.

 

Ovo je izazvalo lavinu urnebesnih komentara od kojih su se izdvojili sledeći: ,,Pametno dete voli tetku" ; ,,Mala voli tetku" ; ,,Ljubomorna" ; ,,Pametna curica".

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sa 34 postala baka, pa našla dečka kojem može da bude mama! #najžena #žena #fyp #viraltiktok #viral #foryoupage #viralvideos ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading