"Baba i deda su mi unakazili dete": Otac zabranio tašti i tastu da mu čuvaju ćerku, ne dozvoljava im više da joj priđu

Jelena Vukelić Vesti 11.10.2024 12:36 0

Jedan otac optužio je roditelje svoje žene da su "trajno oštetili" telo njegove devetomesečne ćerke dok su je čuvali, te je izjavio da im više nikada neće dozvoliti da je čuvaju, a ni viđaju

Shutterstock

Shutterstock

Anonimni muškarac, besan zbog situacije, otkrio je da su njegovi roditelji, bez njegovog znanja, odveli unuku u – koju je nazvao Talija kako bi zaštitio njen identitet – da joj probuše uši, uprkos tome što su on i njegova supruga odlučili da sačekaju dok ne bude dovoljno odrasla da sama donese tu odluku. U objavi na Redditu, otac je rekao: "Nikada nisam voleo ideju da se to radi dok je dete još beba i ne može da pristane na to. Moji budući tast i tašta probušili su uši mojoj ženi dok je bila beba, a ona je oduvek mrzela minđuše i još uvek ih ne nosi."

Otac je nastavio da objašnjava da je nakon tog incidenta odlučio da tast i tašta da mogu da viđaju Taliju samo u njegovom prisustvu i da više neće ostavljati dete nasamo sa njima. Međutim, to je izazvalo bes kod ostatka porodice, koji su ih optužili da preteruju i da su nepravedni prema bakama i dekama. Čak i roditelji njegove žene smatraju da je pretenciozno što im ne dopušta da se viđaju nasamo s njom i da bi trebalo da im omoguće da provode vreme s unukom kao ranije.

Otac je upitao korisnike Reddita da li preteruje što ne želi da prepusti ćerku babi i dedi na čuvanje posle svega. Većina komentara bila je na strani roditelja, osuđujući bake i deke što su devojčici probušili uši bez dozvole, te su ih neki čak optužili za "trajno oštećenje" devojčicinog tela.

A šta vi kažete? Da li je ovaj otac preterao ili ne?

Komentari (0)
Loading