Veličina ovog mačka šokirala 10 miliona ljudi: „Koliko hrane pojede dnevno, porastao je kao prase!“

Vesti 08.10.2024 16:13 0

Mačak koji na snimku stoji na zadnjim nogama visok je do struka vlasnika koji je pored njega.

mačor

Printscreen/TikTok

Ogromni mačak rase mejn kun koji se zove Zevs šokirao je 10 miliona korisnika Tik Toka svojom veličinom. Njegov vlasnik je objavio video snimak na kome se može videti mačak Zevs kako stoji na zadnjim nogama i jede poslastice u kuhinji, dok pored njega prolazi manja mačka.

Mačak ima 8 kilograma!

Mejn kun je rasa mačke koja je jedna od najvećih pripitomljenih mačaka na svetu i obično su dugačke do 100 centimetara, ali Zevsov vlasnik je u komentarima objave otkrio da je njegov mačak dugačak čak 120 centimetara. Zevs ima 9 godina i čak 8 kilograma! Ljudi su u komentarima ispod videa pitali koliko hrane je dnevno potrebno za toliku mačku, a vlasnik je odgovorio da jede 400 grama hrane za mačke svakog dana.

 

 

Snimak ima 10 miliona pregleda

Viralna objava skupila je više od 10 miliona pregleda i preko dve hiljade komentara na TikToku. "Gospodine, to je ris", napisao je jedan čovek, dok je drugi dodao: "Kako se zove ovaj konj?". "Obe mačke su prelepe", dodao je treći, „Koliko para treba samo za njihovu hranu?“, „Nikada nisam videla toliku mačku“,  Koliko hrane pojede dnevno, porastao je kao prase!“, neki su od komentara ispod ovog videa na Tik Toku.

Bonus video:

 

@najzena.rs Danima je osećala miris pokvarene ribe u kući i za dlaku izbegla tragediju! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading