Ljubav do neba: Dečak je video baku posle mesec dana, njegova reakcija je raspilavila 33 miliona ljudi!

Vesti 03.10.2024 17:51 0

Unuci obožavaju bake i deke, to je posebna veza koja i jedne i druge čini neizmerno srećnim.

dečak

Printscreen/TikTok

Mama jednog preslatkog dečaka čija je omiljena osoba baka objavila je na TikToku video snimak u kome se vidi koliko unuk obožava svoju baku.

Jedva čekao da otrči do bake

Dečak je sa roditeljima došao po baku na aerodrom. Kada je ugledao svoju omiljenu osobu, nije mogao sa sakrije uzbuđenje. Čim je video baku, dečak je počeo uzbuđeno da vrišti i jedva je čekao da ga tata spusti kako bi mogao da otrči do bake. Baka je, baš kao i dečak, bila uzbuđena jer se nisu videli mesec dana.

 

@elleleonardofficial My mom is his favorite person in the world, and it’s been a month since they last saw each other ❤️ #livingleonard #7ftbaby #boymom #toddler #momlife #grandma #familytime ♬ Everybody Wants To Rule The World X Electric Love - darcy stokes

 

Snimak pogledalo 33 miliona ljudi

Majka dečaka je u opisu video snimka napisala: "Moja mama je njegova omiljena osoba na svetu, prošlo je mesec dana od kada su se poslednji put videli". Snimak je za samo tri dana postao viralan na društvenim mrežama, a na Tik Toku je do sada pregledan 33 miliona puta, a ima milione pozitivnih komentara ljudi kojima je taj prizor izmamio osmeh na lice.

Bonus video:

 

@najzena.rs Komšija me pozvao na večeru! Pretrnula sam od straha kad sam ovo videla! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading