Ova scena nije za osetljive duše: Trenutak kada mačak shvati da je njegov najbolji prijatelj uginuo slomiće vam srce

Vesti 23.09.2024 15:50 0

Vlasnica objavila snimak tužnog mačka, koji je izgubio svog najboljeg prijatelja.

mačak

Printscreen/TikTok

Jedna žena je na svom TikToku objavila snimak koji je rastužio milione ljudi i skupio više od četiri miliona pregleda! U njemu se vidi trenutak kada je njen mačak shvatio da je njegov najbolji prijatelj, pas Barni - uginuo.

Brzo su se sprijateljili

Mačak je seo na Barnijev krevet četiri dana nakon njegove smrti. Vlasnica je udomila psa kada je imao dve godine, a mačak se pridružio porodici sedam godina kasnije, kada je imao samo šest meseci. Pas i mačak odmah su postali najbolji prijatelji. "Odmah su se sprijateljili i često su se mazili na kauču i igrali", prisetila se vlasnica. Pas je čak naučio mačka kako da donosi stvari vlasnici.

 

 

Ponaša se kao pas

"Dešavalo se da mačak trči za psom kada mu bacim lopticu. Mačak je nakon nekog vremena počeo da mi donosi gumice za kosu. Jednog dana sam impulsivno bacila gumicu koju mi je doneo, a mačak ju je odmah vratio. Hteo je da se igra", ispričala je vlasnica. Dodala je da je njen mačak društveniji od drugih mačaka jer je odrastao uz psa. Pas je preminuo od raka kostiju u 14. godini, a vlasnica kaže da ne planira da nabavlja novog psa u skorije vreme, jer je još uvek slomljena.

Bonus video:

@najzena.rs U najgledanijoj seriju u Srbiji glumi ćerka poznatog pevača! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #netflix ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading