Mlada sve šokirala ponašanjem: Jela kao mećava na svojoj svadbi, snimak zapanjio skoro milion ljudi!

Vesti 23.09.2024 12:55 0

Jedna mlada pokazala je šta je sve pojela na dan svog venčanja, ljudi ne mogu da veruju.

mlada

Printscreen/Instagram

Kobasice, kiflice, sladoled... sve po redu je mlada jela. Ništa nije preskočila! Obično su mlade na dan venčanja previše zaposlene i nervozne, pa i ne razmišljaju o jelu, ali jedna mlada se pobrinula da se dobro najede na svom venčanju iz snova.

Prvo se najela, pa venčala

Nikola Eaterbi iz Londona pokazala je u video snimku koji je objavila na svom Instagramu šta je sve pojela na dan venčanja. Njen video je postao viralan i brzo je prikupio 931.000 pregleda. "Nisam želela da budem jedna od onih mladi koje zaborave da jedu na dan svog venčanja", objasnila je pa pokazala kako se ujutru počastila kroasanom, čokoladnim hlebom, kajganom, a kasnije i bagetom, kozjim sirom, koji je njen omiljeni doručak. Posle venčanja uživala je u poslužavniku punom sireva, salama i peciva, a otkrila je i kako je fina hrana bila jedan od razloga zašto su odabrali da se venčaju u Francuskoj.

 

 

Ni desert nije preskočila

Nakon što se rashladila u bazenu, počastila se sladoledom pa kanapeima i mesom s roštilja, a umesto svadbene torte mladenci su uživali u francuskom desertu koji se često poslužuje na svadbama, a sastoji se od profiterola punjenih slatkom pavlakom ili kremom. "Još uvek sanjam o tim profiterolama, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam jela", ispričala je mlada, a njeni pratioci su pohvalili na Instagramu venčanje koje se održalo prošle godine, kao i mladu koja je bila opuštena i jela sve po redu, od samog jutra. Mnoge žene su priznale da ni zalogaj nisu stavile u usta na svojoj svadbi zbog nervoze i uzbuđenja.

Bonus video:

 

@najzena.rs Jelenu je majka htela da baci u Drinu, a otac je tukao od kad se rodila #najžena #žena #fypシ゚ #fypシ゚viral #fyp ♬ Gentle and Brave Western Instrumental Loop 2(1387537) - Leano

 

Komentari (0)
Loading