Viktorijina nova frizura je idealna za žene preko 50 godina: Podmlađuje, lako se održava, a sve moderne dame je već nose!

Vesti 08.09.2024 13:14 0

Ako želite da promenite malo frizuru, ona koju sada ima Viktorija Bekam je savršen izbor.

viktorija

Shutterstock

Razmišljate li da osvežite izgled novom frizurom? Ako je odgovor potvrdan, imamo dobru vest za vas, jer su poznate dame već prikazale neke nove frizure koje vas mogu inspirisati. Naime, ikona stila Viktorija Bekam, nedavno je oduševila njene pratioce svojom kratkom frizurom.

Podseća na njen legendarni bob

Viktorija se pojavila u Las Vegasu sa novom frizurom koja podseća na njen legendarni bob iz perioda kada je pevala u grupi „Spajs grls“. Inače, celo leto je u modi bob frizura u raznim varijantama, poput francuskog, slojevitog, italijanskog, asimetričnog boba, kao i sa šiškama. Viktorija Bekam je u Las Vegasu bila sa suprugom Dejvidom i decom Romeom, Kruzom i Harper, gde su slavili 22. rođendan sina.

viktorija

Printscreen/Instagram

 

Karamel boja kose za jesen

Tada je pokazala kraću, slojevito ošišanu kosu koja seže tik ispod ključne kosti. Na porodičnim fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama, možete videti da je nekadašnja pop zvezda, a sada dizajnerka, odabrala toplu nijansu karamel boje, idealnu za prelazak iz leta u jesen.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading