Klasičan džemper je najbolji izbor za jesen: Dženifer Garner pozirala u njemu za čuveni magazin, žene odmah potrčale da ga nabave!

Vesti 06.09.2024 18:57 0

Ona je spojila svilenkastu mini haljinu sa pletenim džemperom i smeđim sandalama

Dženifer

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Ovo je sezona kada se smrzavamo ujutru i znojimo popodne – osim ako ne kopirate najnoviji autfit Dženifer Garner.

Glumica se 3. septembra pojavila na oktobarskoj naslovnoj strani magazina Architectural Digest, zajedno sa pratećim prilogom i nizom zapanjujućih fotografija. Iako su slike njenog prelepog doma svakako bile vredne divljenje, za oko nam je zapala elegantna odeća koju je nosila kada je pozirala u svojoj kuhinji.

 

 

Ona je spojila svilenkastu mini haljinu sa pletenim džemperom i smeđim sandalama. Iako mnogo nikada ne bi pomislili o nošenju džempera sa odećom za toplo vreme, njena monohromatska kombinacija tekstura stvorena je za jesen i za naslovnu stranu magazina.

Podsećamo, Dženifer je u nedavnoj objavi na Instagramu nosila patike brenda Bruks. 

Ona nosi taj brend od 2022. godine. U više navrata je viđena u tim patikama, pa nije iznenađujuće što smo je ponovo videli u njima ove sedmica.

 

 

Brend je potvrdio da je u svojoj objavi na Instagramu nosila model Glicerin 12. U objavi se našlo 15 šarenih fotografija sa njenog božanstvenog putovanja u Japanu. 

Pertle u roze boji su odale da se verovatno radi o istom paru patika koje je nosila u junu. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice Srbije 👖 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading