Dženifer Garner obožava ove patike: Izgleda moderno u njima godinama, praktičan su izbor koji se lako kombinuje

Vesti 22.08.2024 11:33 0

Pertle u roze boji su odale da se verovatno radi o istom paru patika koje je nosila u junu

odeća

Profimedia

Dženifer Garner je verovatno najveća obožavateljka brenda ovih patika.

Glumica ne može da izađe iz kuće bez para udobnih patika. Njen nedavn izbor bile su patike brenda Bruks. Ona nosi taj brend od 2022. godine. U više navrata je viđena u tim patikama, pa nije iznenađujuće što smo je ponovo videli u njima ove sedmica.

Brend je potvrdio da je u svojoj objavi na Instagramu nosila model Glicerin 12. U objavi se našlo 15 šarenih fotografija sa njenog božanstvenog putovanja u Japanu. 

 

 

Pertle u roze boji su odale da se verovatno radi o istom paru patika koje je nosila u junu.

Podsećamo, glumica je dobila više nego što je očekivala dok je nedavno prisustvovala konferenciji ,,Comic-Con". Na Instagramu je dokumentovala svoje iskustvo dok je bil zaglavljena u liftu.

Iako se trudila da diše duboko i da pesmom „999 bottles of beer on the wall“ ubije vreme, bilo je očigledno da je joj nije bilo lako, i da je bilo ekstremno vruće.

Garnerova je nosila cvetni top kratkih rukava koji je pomogao da se ne pregreje dok čeka da bude spasena.

 

 

Male su šanse da ćete se zaglaviti u liftu, ali mi svakako preporučujemo da nosite prozračnu bluzu sa cvetovima tokom vrelih letnjih dana. Tkanine poput šifona i pamuka neće se lepiti previše uz telo, a suptilno široka silueta se dobro slaže sa svime, od suknji do farmerki širokih nogavica. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading