Iz crne u plavu: Lejdi Gaga se vratila boji kose koja je proslavila, izgleda kao boginja u Veneciji, a ni verenik ne zaostaje!

Vesti 03.09.2024 13:12 0

Zvezda je mesec dana pre drastične promene imala plavu kosu tokom nastupa na Olimpijadi 2024. godine

Lejdi Gaga

Printscreen/Instagram/ladygaga

Lejdi Gaga je svojevremeno pevala: ,,I'm as free as my hair" (srp. ,,Slobodna sam koliko i moja kosa"), a ako je suditi prema njenoj novoj frizuri, izgleda da se oseća jako slobodno.

Pevačica (38) se u ponedeljak, 2. septembra pojavila sa plavom kosom na filmskom festivalu u Veneciji, skroro tri sedmice nakon što je objavila selfi sa crnom kosom i svetlim obrvama.

Gaga, koja je na festivalu kako bi promovisala svoj film ,,Džoker: Ludilo u dvoje", se vozila gondolom sa svojim verenikom Majklom Polanskim. Grlili su se i ljubili dok su plovili ka hotelu Cipriani.

Njen povratak plavoj boji se dogodio 18 dana nakon što je 15. avgusta objavila sliku sa crnom bojom kose na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Zvezda je mesec dana pre drastične promene imala plavu kosu tokom nastupa na Olimpijadi 2024. godine.

Iako je Lejdi Gaga imala različite boje kose tokom svoje karijere, ona je najpoznatija po plavoj kosi, koju je stalno nosila otkako je 2008. izašao muzički spot za njen debitantski singl „Just Dance“.

Ona je na filmskom festivalu u Veneciji plavu kosu uklopila sa kratkom crnom haljinom na tačkice. Izgled je upotpunila crnim naočarima za sunce i visokim potpeticama.

Njen verenik je nosio potpuno crni autfit i ležerne cipele.

,,Džoker: Ludost u dvoje", čija je premijera u Veneciji 4. septembra, naći će se bioskopima 4. oktobra. U filmu, Gaga igra Harli Kvin, Džokerovu devojku, koju ponovo tumači glumac Hoakin Feniks, piše People.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading