Lejdi Gaga ne liči na sebe: Apsolutno šokirala fanove novom bojom kose, nećete verovati kako sada izgleda!

Vesti 16.08.2024 11:22 0

Gaga je u opisu ostavila neobičan emotikon u obliku televizora, što je možda bila najava novog projekta, spota ili nastupa

Lejdi Gaga

Printscreen/Instagram/ladygaga

Lejdi Gaga je odmah nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. na Seni promenila svoju prepoznatljivu platinasto plavu kosu i debitovala u novom potpuno crnom bojom.

Zvezda je u novoj objavi na Instagramu podelila tri fotografije na kojima nosi dugačak kaput sa printom geparda i smele bele naočare za sunce. Ona je takođe nosila i svoje prepoznatljive štikle sa platformom.

Gaga je u opisu ostavila neobičan emotikon u  obliku televizora, što je možda bila najava novog projekta, spota ili nastupa. Međutim, odgovor je još uvek pod znakom pitanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Imala je crnu kosu (i skoro svaku drugu boju kose) u prošlosti, ali je prošlo mnogo vremena otkako je promenila svoju omiljenu plavu boju.

Promena frizure dolazi neposredno pre nego što je pevačica objavila novi projekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Kako prenosi Variety, Gaga i Bruno Mars su večeras u ponoć izbacili novi singl pod nazivom „Die With a Smile“. Oboje su nosili zapadnjačke autfite na reklamnom posteru.

Variety dodaje da je kantautor i producent, Endru Vat verovatno umešan u pesmu, jer je i on objavio nešto o tome na društvenim mrežama. Obožavaoci su čekali novu muziku iz Gage od 2020. godine, kada je objavila album ,,Chromatica". 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading