Zakopčana do grla na plus 30: Dajana Kiton pokazala svoj prepoznatljivi stil, pantalone su idealne za jesen, žene ih mahom kupuju!

Vesti 30.08.2024 16:02 0

Poznate ličnosti kao što su Marta Stjuart, Nikol Kidman i Emili Blant su takođe nosile slične pantalone koje se lako kombinuju za razne prilike

Dajana

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Suočimo se s tim - niko se ne oblači kao Dajana Kiton.

Glumica (78) je još jednom dokazala da je kraljica boho mode i muževne odeće. Možda je bilo skoro 33 stepena u Los Anđelesu, ali to nije sprečilo Kitonovu da obuče jesenju garderobu, tj. crne pantalone širokih nogavica.

Odlučila se za monohromatski izgled koji se sastojao od rolke, blejzera sa jednim dugmetom, glomaznih čizmi i, naravno, njenog prepoznatljivog šešira.

Pantalone su savršen prelazni komad, zahvaljujući širokom kroju nogavica koji se uklapa sa svime, od patika do čizama, i od majica do jakni. Osim toga, opuštena silueta je uglađena i lepršava i ne izgleda vrećasto, navodi People.

Djana nije jedina slavna osoba koja u poslednje vreme nosi pantalone širokih nogavica. Keli Ripa je nosila par belih širokih pantalona sa bluzom i štiklama u nedavnoj epizodi emisije ,,Live With Kelly and Mark".

Poznate ličnosti kao što su Marta Stjuart, Nikol Kidman i Emili Blant su takođe nosile slične pantalone koje se lako kombinuju za razne prilike.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading