Jedine pantalone koje ćete nositi ove jeseni: Opra je očarala sve prisutne u ovom modelu, boja je omiljena svim ženama u Srbiji

Vesti 21.08.2024 20:27 0

Zvezda je stilizovala pantalone uz prugastu košulju, koju voli i Marta Stjuart, a preko njih je obukla pastelno zeleni džemper

Opra

RB / INSTAR Images / Profimedia

Pomislili smo da odeća Opre Vinfri ne može biti lepša, a onda nas je njen najnoviji autfit iznenadio. 

Ona je posetila set emisije ,,The Today Show" kako bi čestitala 70. rođendan dugogodišnjeg voditelja Ala Rokera, i bila je obučena u jedine pantalone koje ćete nositi ove jeseni.

Opra je nosila jedan od svojih omiljenih modnih komada- kargo pantalone, koje izgleda da su bile svilene. Pantalone su u skladu sa trendom ,,Y2K" zahvaljujući kolekciji asimetričnih džepova, a široki stil izgleda jako udobno. Možete ih nositi po kući umesto trenerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

 

Zvezda je stilizovala pantalone uz prugastu košulju, koju voli i Marta Stjuart, a preko njih je obukla pastelno zeleni džemper.

Džemperi bez dugmadi ili rajsferšlusa su idealni za nepredvidivo jesenje vreme, ističe People.

Podsećamo, paparaci su prošlog meseca snimili Opru u Santa Barbari u Kaliforniji s njenom prijateljicom Marijom Šriver (68). Legendarna voditeljka (70) otkrila je impresivnu sportsku figuru u atletskoj odeći prilikom dolaska u teretanu na zajednički trening. 

Uprkos prvobitnom poricanju korišćenja lekova za mršavljenje, nakon što je priznala da ih koristi, Opra se okomila na one koji  pokušavaju da je ,,osramote" zbog toga.

Nakon treninga Opra i Marija su obišle gradilište, iako nije poznato kakve veze imaju sa tim projektom. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading