Haljina Megan Markl ima zavodljiv detalj: Mamila poglede na svečanom događaju, a ni princ Hari nije zaostajao, pogledajte tu eleganciju!

Vesti 16.08.2024 15:05 0

Njena kosa je bila uvijena, a na licu je imala sjajnu šminku, upotpunjenu ružičastim rumenilom, tamnom olovkom za oči i ljubičasto-ruze karminom

Megan i Hari

EPA

Megan Markl je uživala u popodnevnom plesu i umetnosti u Bogoti, u Kolumbija, i pobrinula se da obuče prikladnu haljinu. Vojvotkinja je obnovila svoju kraljevsku garderobu šarenim stilom preko ružičaste haljine dizajnerke Džoane Ortiz sa koketnim detaljima.

Markl je izgledala zapanjujuće dok je ulazila u Nacionalni centar za umetnost, ruku pod ruku sa svojim suprugom, princom Harijem. Zračila je u roze haljini koja je imala crveni i zlatni geometrijski dizajn, mali izrez tačno ispod njenog grudi, visoki prorez na nogavicama, dekolte i debele naramenice.

Na nogama je imala braon sandale. Od nakita je nosila a zlatnu ogrlicu brenda Kartie, nekoliko zlatnih narukvica, zlatne minđuše i prstenje.

Njena kosa je bila uvijena, a na licu je imala sjajnu šminku, upotpunjenu ružičastim rumenilom, tamnom olovkom za oči i ljubičasto-ruze karminom.

Hari je je bio spreman za leto u bledo plavoj košulji, bež sakou, pantalonama krem boje i svetlo braon mokasinama.

Kraljevski par je uživao u pozorišnoj predstavi i muzičkoj i plesnoj predstavi. U jednom trenutku su se pridružili i meštanima u intimnom plesu.

Oni su jutros sleteli u južnoameričku zemlju, gde ih je dočekala potpredsednica Fransia Markes. Megan je za dolazak obukla letnje odelo koje se sastojalo od tamnoplavog prsluka sa halterom sa mesinganim dugmadima, pantalonama krojenim po meri i crnim cipelama. Torba brenda Bela Loro Piana, minđuše i dijamantska narukvica upotpunile su izgled.

Megan

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Hari je nosio crno odelo sa plavom košuljom.

Par će provesti još četiri dana učestvujući u aktivnostima koje su u skladu sa njihovom neprofitnom organizacijom, ,,Archewell Foundation", posećujući škole, održavajući trening sesije ,,Invictus Games" i uživajući u kolumbijskoj kulturi, prenosi In Style

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading