Kim Kardašijan ostavila fanove bez teksta: Rijaliti zvezda prošetala u brutalnom autfitu, ali u centru pažnje bio on

Vesti 16.08.2024 16:43 0

Nosila je žuti top brenda Mju Mju i svetlo smeđe pantalone od prevrnute kože...

Kim Kardašijan

AP/Evan Agostini

Najnoviji autfit Kim Kardašijan je nas je vratio o 2000-e, jer je zvezda odlučila da iskoristi svog malog psa kao ukras. Paris Hilton bi definitivno odobrila tu odluku.

Kardašijanka se za sinočni izlazak u Njujorku sa svojom ćerkom Nort Vest odlučila za smeli monohromatski izgled. Nosila je žuti top brenda Mju Mju ( Điđi Hadid je nedavno nosila isti top na premijeri filma ,,Dedpul i Vulverin) i svetlo smeđe pantalone od prevrnute kože.

Zemljane nijanse odeće savršeno su se uskladile sa njenim smeđim pomerancem, Sušijem, kojeg je nosila ispod ruke kao malu tašnu. Izgled je kompletirala braon Birkin torbom i prozirnim štiklama.

 

 

Podsećamo, Kim je ranije ove nedelje gostovala u emisiji ,,The Tonight Show With Jimmy Fallon", gde je nosila glamuroznu belu haljinu. Kima je tokom gostovnja otkrila da su njena deca aktivno u potrazi za novim partnerom za nju. 

„Smešno mi je što moja deca pokušavaju da me pošalju na sastanke. Oni su sada spremni, a ja nisam", rekla je. „Oni posmatraju svaku sitnicu. Prave spiskove kada dođu kući. Seint želi da budem sa bilo kojim košarkašem ili fudbalerom.”

 

@fallontonight @Kim Kardashian confirms she is officially single again and her kids are ready to set her up on dates! #FallonTonight #TonightShow #KimKardashian #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

 

Čini se da je Nort sinoć  napravila pauzu od pisanja spiskova, i da se pridružila svojoj majci na večernjem izlasku. Kardašijanka je u jednom trenutku dala Suši svojoj ćerki, koja je nosila braon krzneni šešir zajedno sa belom košuljom na dugmad ispod prsluka, prenosi In Style

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading