Realno je komplet za plažu, ali ga ona obukla za emisiju: Kim Kardašijan u beloj kombinaciji idelnoj za šetnju pored mora

Nedeljko Tišanović Vesti 15.08.2024 16:55 0

Starleta se odlučila za izazovne komada i ponovo uspela da privuče pažnju javnosti.

Profimedia

Profimedia

Rijaliti zvzeda Kim Kardašijan napustila je hotel Ric u Njujorku i uputila se na večernje gostovanje u "The Tonight Shov Starring Jimmi Fallon". Kim je za emisiju odabrala veoma smelu odeću, koja je isticla njen dekolte i izavajan stomak, ali je objaktino ova kombinacija više za večeru i šetnju pored plaže. 

Ona je za emisiju odlučila da obuče izazovni komplet u beloj nijansi koji je u potpunosti isticao njene obline. Naime, komplet se sastoji iz dva dela koji su povezani tankim nitima. 

Gornji deo u vidu grudnjaka, stavio je u prvi plan njene grudi koje su savršeno isticale njen sek*epil. Njoj to nije bilo dovoljno, te je ovaj komplet tako obukla da donji deo u vidu suknje bude blago naboran na zadnjem delu čime dodatno naglašava svoju zadnjicu po kojoj je prepoznatljiva. 

Ono što je zanimljivo jeste to da se ovaj komplet zapravo podešava sa nitima, koje je ona savršeno iskoristila da istakne svoju figuru i tako sve paparace usmeri k sebi. 

Ceo look zaokružila je providnim sandalama i blagim talasima na dugoj tamnoj kosi. 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading