Sišla među ljude odakle je bodrila svog muža: Jelena Đoković u šik haljini blista, tu su i Dijana i Srđan Đoković

Nedeljko Tišanović Vesti 13.08.2024 13:58 0

Uvek je imala istančan modni ukus.

ATA Images

ATA Images

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković prisustvovala je dočeku srpskih olimpijaca koji su pozdravili okupljene građane i građanke ispred balkona Skupštine grada Beograda. Kako je poznato prvi doček je organizovan 1995. godine kada je organizovan doček košarkaša koji su osvojili Evropsko prvenstvo iste godine. 

Zanimljivo je to da se u publici među narodom uvek nađe i dosta ličnosti koje su prepoznatljive u javnosti, a među njima je bila upravo Jelena Đoković. Ona se posle ceremonije sa dočeka i koktela spustila među narod gde je privukla dosta pažnje. Mnogi su komentarisali koliko ih je iznenadilo što je sišla upravo među masu odakle je bodrila svog muža kao i ostale sportiste. 

Tom prilikom ona je pažnju privukla i zbog svog sofisticiranog izgleda, te je ponovo demonstrirala eleganciju. Top, bež-zlatna, šik haljina koja u gornjem delu savršeno ističe njenu figuru, koja se od stomaka širi daje poseban damski izgled, po kojem je Jelena prepoznatljiva

Odlučila se da podigne kosu, doda decentan nakit, a čini se da nije posegla ni za velikom količinom šminke. Sve ovo je začinila i braon torbicom koja je zaokružila celi izgled. 

Međutim, to nije sve... Iza Jelena su se našli i njen svekar i svekrva Srđan i Dijana Đoković koji su takođe euforično ispratili doček svog sina, a i srpskih sportista ispred balkona Skupštine grada Beograda. 

Dopada li vam se njen stajling?

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading