Ima 76 godina, a svi misle da joj je 50! Kaže da ovo jede svakog dana i zbog toga izgleda mnogo mlađe

Vesti 11.08.2024 13:45 0

Mladolika gospođa je otkrila četiri svoje navike koje čine da sa 76 godina izgleda mnogo mlađe.

žena

Shutterstock

Prelepa žena koja se zove Džuls i kaže da je nekada bila manekenka izgleda fantastično sa 76 godina. Ona na svom TikTok profilu često priča o tome kako se neguje, šta jede i koje navike ima, zahvaljujući kojima izgleda tako mladoliko. Svi misle da nema više od 50 godina i čude se kako ima tako lepu kožu.

Maslinovo ulje za mladolikost

Svakod dana pojede jednu kašičicu maslinovog ulja ili pet maslina kako bi izbrisala staračke mrlje i poboljšala elastičnost kože. "Maslinovo ulje je odličan antioksidant koji štiti ćelije kože od oštećenja", istakla je.

žena

Printscreen/TikTok

 

Ne sunčajte se nikada

Bilo da se sunčate na plaži ili u solarijumu, to je štetno za kožu. Sunčanje može uzrokovati oštećenje DNK koje može rezultirati preranim starenjem kože. Ona savetuje svoje pratioce da ne koriste ni sredstva za samopotamnjivanje, jer od svega toga koža postaje suva. „Jedite šargarepu svaki dan, to može povećati melanin u vašoj koži i pomoći vam da prirodno pocrnite", otkrila je 76-ogodišnjakinja.

Spava u hladnoj sobi

Mladolika bivša manekenka spava u hladnoj sobi, na temperaturi od 21 stepen ili nižoj kako bi podstakla svoj metabolizam i izgubila masnoće dok spava.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ova žena je potrošila 700.000 evra kako bi izgledala mlađe od svoje ćerke #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #woman #plasticsurgery ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading