Večeras stavite limun u čarape: Preko noći ćete rešiti problem koji mnoge žene muči!

Vesti 08.08.2024 21:21 0

Nošenje sandala i papuča zahteva negovana stopala celog leta.

limun

Shutterstock

Ispucale pete ružno izgledaju, a ni osećaj nije prijatan, jer koža postane zategnuta, grupa, bolna. Stari dobri trik uvek pomaže ženama da bez muke imaju nežna stopala, odnosno pete. Pete su najviše izložene leti kada se nose sandale i papuče i postanu grube već posle jednog dana.

Upotrebite namirnicu iz frižidera

Redovna nega je zahteva i vreme i novac. Kreme, pilinzi i ostale mazalice treba redovno primenjivati da bi dali dobre rezultate. Zato je najbolje rešenje da se okrenete namirnicama koje već imate u kući – limun je definitivno najbolji izbor!

Šta treba da uradite

Odaberite limun koji je dovoljno veliki da jedna polovina može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog soka napravite limunadu, a za sređivanje peta vam treba kora koja je ostala. Potrudite se da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom. Polovinu limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju, kao da poklopac. Preko obujte tanje čarape, tek da limun ne spadne. Ujutru malo istrljajte pete kamenom za pete ili turpijom. Biće nežne i glatke.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading